Dubbelmackor

Innan min omvärdering av sex och min egen sexualitet var dubbelmackor nånting som hände andra människor. Eller, det hände inte ens andra människor – det existerade i nåt slags parallell dimension där människor ohämmat hade sex och skickade bilder på det till våran egen dimension.

Men sedan dess har min åsikt om dubbelmackor ändrats, och nu är det en fantasi jag skulle vilja testa nån dag. Trekanter dök upp på tapeten för några år sen, men jag kände alltid en viss nervositet inför att ha trekant med en extra kille.

Detta var iaf sant tills jag insåg att min nervositet var min egen osäkerhet kring det. Att min nervositet grundade sig i att jag skulle känna mig hotad av en annan kille. Samt, det erkänner jag lite motvilligt, ett litet mått av homofobi.

Efter jag insåg detta försvann mina reservationer, och nu ser jag fram emot möjligheten att kunna dubbelknulla en sexig tjej. Givetvis ska det som alltid när jag tänker på trekanter vara ”rätt” person, någon som man känner sig avslappnad och trygg med.

Jag undrar hur det känns. Hur känns det att vara inne i någon och ha en till kuk i det andra hålet? Jag har hört att man kan känna varandra genom skiljeväggen mellan fittan och rumpan, och tydligen ska detta faktiskt vara ganska skönt för alla inblandade.

Jag undrar också vem jag skulle vilja vara. Vilket hål skulle jag vilja tränga in i? Är det nån skillnad i känsla? Man kanske kan prova båda. Första gången man dubbelknullar så är man i ena, sen efter vilopaus och dusch provar man det andra.

Var ska man komma? Jag tycker om tanken på att båda killarna sprutar i varsitt hål, gärna samtidigt. Att lyckas med tajmingen på detta är dock knepigt av förståeliga skäl.

Nu vill jag fråga mina läsare, speciellt er som haft trekanter och dubbelmackor. Jag skulle vilja att ni delade med er av eran erfarenhet, hur det kändes, hur det gick till. Vad hände? Hade ni trevligt? Skulle ni vilja göra om det? Jag är nyfiken!

Läs även dessa inlägg:

10 reaktion på “Dubbelmackor

 1. Mia

  Har bara haft dubbelmacka en gång (än). Det var grymt skönt. Första gången jag verkligen tyckte om analsex. Det var så skönt med kuken i fittan, så jag spände mig inte alls. Mycket, mycket bra. Rekommenderas. 🙂

  Svara
 2. Lexi

  Jag har väldigt svårt för analt, har liksom inte haft lyckad analsex så därför har jag lite svårt för tanken av en dubbelmacka, men nu har precis Mia övertalat mig… det är på min ”to do” lista

  Lexi’s last blog post..dumma

  Svara
 3. Martina

  Vem vet.. nångång kanske.. lite svårt med tanken på analsex men tanken är ju spännande.

  Uppdatera gärna om du har det nångång =)

  Svara
 4. Magstark

  Mmm,sexigt var det, både med dildosarna och att bli fotad 🙂

  Och en dubbelmacka – hrm, det låter lockande ibland faktiskt!

  Svara
 5. Mia

  Mmm.. Jag var tveksam jag med och var rädd för att det skulle bli lika misslyckat som tidigare, men… Det blev det inte. 🙂 Det var bara så fantastiskt skönt alltihop. Efter detta älskar jag analsex. 😉

  Svara
 6. MizzE

  ett alternativ är ju att använda en dildo i det hål som inte uppfylls av en svällande dick. Något som jag och min kille nyss upptäckt och gillade långt över förväntan.

  Svara
 7. Zeke Varg

  Min flickvän berättade glatt att hon blivit dubbelmackad, gillade det och skulle göra det igen. Efter det kände jag mig bara äcklad och skämdes att vara med henne. En tjej som frivilligt sökt upp den situationen kan jag aldrig ha som fru. Naturligtvis skriver alla brudar som blivit dubbelmackade att det är ”jätteskönt”.

  Som att fråga en kille om han är nöjd med sin nya bil, klart han är det, inte kan han erkänna ett felköp… fullt av fel!

  Jag frågade vidare henne om hon skulle vilja att hennes syrra fick vara med om samma sak, då sa hon ”nej verkligen inte!” alltså var det inte så skönt då med andra ord.

  En annan tjej jag träffade hade också testat, men undrade nu förundrad varför ingen ville ha ett seriöst förhållande med henne. Tjejer betalar ett högt socialt pris för sin nyfikenhet, och killarna stämplas som bögar. Lägg där till de medicinska riskerna. Tjejen kan få en fistel av skadorna, jätte svårt att operera.(Fistel: i detta fall ett håll mellan ändtarmen och fittan inuti kroppen, som aldrig självläker utan måste skäras ut, med risk för att ringmuskeln förstörs= STOMI.

  Tänk på det innan ni drar igång… Att bli dubbelmackad kan kosta dig drömprinsen tjejen.

  Alla de tjejer jag träffat som blivit dubbelmackade har ett gemensamt: Någon sorts skada tex alkoholist barn, adhd, Aspbergers syndrom, nymfomaner, psykopater etc… De säger också att en dubbelmacka aldrig kan bli bättre än sex med någon man älskar.

  Den enda trekant som har status för alla inblandade är två brudar och en kille, men den är ironiskt nog svår att få till. Tack för mig.

  Zeke Varg- killen som inte dubbelmackar brudar.

  Svara
 8. Martin

  Tråkigt med den inställnigen zeke, att tjejer som njuter av sex och vill göra lite mer än vanilj klassas som ”skadade”. Har dubbelmackat många tjejer, inklusive min fru flera ggr, och det är nice kan jag tala om, och det blir inga fistlar och skador, typisk skrämmselpropagande från analfobiker.

  Martin, killen som gärna dubbelmackar brudar:)

  Svara
 9. Wonder

  Kan säga att jag och min man har provat trekant med extra kille och extra tjej.
  Men inget slår att ha två killar som fokuserar på mig! Min man älskade det, då det blev väldigt trångt.
  Vi hade sex i över 2 timmar 🙂 Rekomenderas varmt!.

  Svara
 10. Micke

  Har träffat flera tjejer som gillar dubbelt , många har inte gillat analsex innan men älskar det sen !
  Min fru och jag träffade en kille och hade dp , fler ggr .
  Zeke verkar vara en tråkig asexuell typ .
  Sex är kul och skönt , våga prova !
  Igen vettig man skulle rata en kvinna de älskar för att hon testat dp eller nåt annat ??!

  Svara

Skriv en kommentar!