34 personer…

… har röstat i omröstningen till höger att de varit delaktig i en dubbelmacka. I skrivande stund är det 16 tjejer och 18 killar som har varit i en.

Jag skulle vilja veta mer om er! Kan ni inte skriva en kommentar (eller ett mail) och berätta om hur det gick till? Var inte blyga nu, här är vi alla vänner 🙂

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “34 personer…

 1. chewbacca

  hej, jag var en av tjejerna som varit med två killar (två ggr):) men det var båda ggr oplanerade stunder som bara blev så. skulle egentligen vara med en så att säga. men vad vill du veta? hur vi gjorde? BRA BLOGG! en sak bara, du hade inget alternativ på om tjejen hade varit med i en trea fast med två tjejer.. lr har jag fel?

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Chew: Nej, jag har inget alternativ för trekanter med två tjejer. Det är ingen miss 🙂 omröstningen handlar om dubbelmackor, dvs två kukar i samma tjej – inte om trekanter. Men tack för att du är observant 🙂

  Du svarade lite på min fråga också, jag undrade lite om man planerar det eller om det bara händer. Berätta gärna mer om det, vilka var killarna? Hade de gjort det förut? Var det skönt?

  Svara

Skriv en kommentar!