Två kukar i samma hål

Bland den mer extrema hårdporren är de varianterna med två kukar. Nej, inte på samma person, men två killar som stoppar in sina kukar i samma hål, illustrerat med bilden nedanför.

Jag kan inte på något vis föreställa mig att det här är skönt. Jag har sett varianter med tre kukar fördelat över två hål (t.ex. en kuk i rumpan och två i fittan) och det ser ännu mer obekvämt ut. Finns det någon vettig människa därute som har provat detta? Jag kan bara föreställa mig att den här typen av gruppsex är uppfunnen av nån porrfilmsregissör som vill ta det till nästa nivå, oavsett hur absurt och overkligt det må vara.

Det är sån här typ av porr som får mig att oroa mig för lättpåverkade ungdomar. Klart man ska utforska sin sexualitet och prova på saker, men det finns ingenting i den här typen av knullande som ens är förankrat i verkligheten. Jag älskar porr, men det oroar mig hur porren blir mer och mer overklig och extrem.

Så varför hittar man på sånt här och filmar det? Jag tror det är enkelt: som konsument av porr blir man mer och mer blasé. Det krävs mer och mer extrema handlingar för att man ska få samma kick. Jag har märkt det även i mig själv – när jag var tonåring tyckte jag att det var ofantligt sexigt att se en tjej suga kuk på bild. Numera är det vardagsmat. Trekanter med två tjejer är vardagsmat. Man blir mer och mer avslagen.

Själv kurerar jag detta genom att söka efter mer erotik, mer känsla, mer äkthet i porr. Men andra som inte har tid, ork eller lust gör detsamma. Jag kan mycket väl tänka mig att en porrproducent som har en deadline på några dagar (för det tar sällan mer än en dag eller två att filma en porrfilm, enligt vad jag hört) hellre tar till såna här saker. Det ser någorlunda bra ut på film och det tillfredsställer den där strävan efter en större kick.

(Det här inlägget går lite i linje med min åsikt om porr som snabbmat, där det behövs mer och snabbare kickar och där kvalitén ständigt sjunker)

Läs även dessa inlägg:

14 tankar kring ”Två kukar i samma hål

 1. Mumin

  Killarna verkar inte rädda för varandra i denna bild iaf. Kukarna nuddar ju varandra och det måste väl vara värre än ”vanlig” bögnoja i form av pussar och kramar?? 😉 För mycket blir det iaf enligt mig, mjukt och sensuellt ska det vara.

  Svara
 2. The Cat

  Porren idag är alldeles för ofta extrem och ”fel”.. Håller med om att man letar efter mer äkta känslor.
  Det är mycket mer upphetsande att se om karlen bryr sig om tjejen och inte bara stenhårt dunkar på och kör sitt race innan han kör kuken ner i halsen av bästa förmåga.

  The Cat’s last blog post..Ordspråk

  Svara
 3. Em

  Tack för att du är så jäkla bra på att skriva och för att du delar med dig av dina fantastiska tankar om porr!
  Jag tycker också om porr.. men det kan gå till överdrivt, med tanke på lättpåverkade ungdomar.
  Tack igen!

  Em’s last blog post..När barn blir individer som vuxna.

  Svara
 4. Signerat, Christine

  Vill du veta en hemlighet? Jag har glasögon. Ibland.

  Tack för ditt stöd tidigare 🙂 Jag kan gottgöra dig genom att svara på vilken fråga du vill den här veckan i bloggen!

  /Abby

  Svara
 5. Nicke

  Vi har faktiskt prövat med 2 kukar i fittan, och det var fantastiskt. Tyckte vi båda, och jag tror extrakillen tyckte det med. Hans fru som tittade på, blev kåt iaf. Tyvärr träffar vi inte dem längre.

  Svara
 6. X and Y of course!

  Fy fäään, grejen ska väl vara att det är skönt? Jag är inget fan av porr måste jag säga, det kan vara kul att prova olika saker i sängen, men gränsen går långt före två kukar i samma hål, speciellt rektum… Appropå sensuell porr skulle jag absolut kunna tänka mig att prova jobba på strippklubb, men rädslan finns ju att det hela tiden trappas upp.. Y

  Svara
 7. BR

  Det finns inget brutalt eller hårt (förutom kukarna) i den bilden!
  Superläckert och en skön mjuk lek är det jag ser som man och ett mycket lockande sköte, som säkert samtidigt skulle uppskatta en man (eller kvinnas) sköna lek med tunga.
  Mer skön mjuk lek utan brutala inslag önskas 😉

  Svara
 8. Alex

  Hej
  vi har vid ett par tillfällen haft sex på flera och då även haft två kukar i min frus fitta, mkt upphetsande tyckte vi.
  grejen är väl den att man nödvändigt vis inte måste trycka båda kukarna i botten samtidigt men känslan av att ha samlag alla tre är härlig, uppskattar även känslan av den andra killens rörelser, mkt upphetsande.
  kram Alex

  Svara
 9. Patric & Marie

  Det är inget brutalt att han en kuk till i fittan tycker vi.
  Marie tycker att det är skönt då hon känner sig uppfylld och så blir det rätt så mycket sås på slutet, det älskar hon.
  Vill man prova så ska man kanske inte vara trång eller att båda killar inte är allt för stora. Det svåraste är att hitta rätt kille samt det där med takten. Killar ska hjälpa varandra med det istället för att fightas om platssen där inne (det är gott om den för båda 🙂

  Lycka till för alla som är sugna och vågar 😉

  Svara
 10. nussse

  Ett exempel på att folk blir blasé är ju Max Hardcore-serien. Helt sjukt att folk ser på eländet.

  Det där med två kukar i samma hål är väll något jag inte drömmer om direkt men men rätt tjej (ingen oskuld 😉 ) och även rätt kille och där alla är med på det och man tar det lugnt så kanske. Man ska ju aldrig säga aldrig 🙂

  Svara
 11. Katta

  Jag har ännu inte haft möjlighet med två kukar i fittan, men en kuk och en dildo och det gillade jag MYCKET…

  Om jag får möjlighet med två kukar så kommer jag att ta den 🙂

  Svara
 12. Jocke

  vill bara tala om att min tjej har provat att ta två kukar i musen och tycker det e sjukt skönt, det blir väldigt tight och gosigt, kanske inget för homofober dock

  Svara
 13. Dragon

  Som andra redan skrev ’inget för killar med fobi’ har dejtat ett par där kvinnan bara vill ha oss båda i fittan på samma gång. Blir lite trångt först men känns inte alls jobbigt efter par juck. Kladdigt blir det oxå så har en av killar lite mindre kuk eller råkar tappa ståndet så åker man ut ganska lätt. Så inget för homofober, inget för små snoppar och flickor som tror att den är bara till för att kissa 😉

  Otroligt skönt att känna den andra kuken pulsera och gnugga. också skönt att se kvinnan njuta av oss båda och inte en i taget. Skulle dock direkt tappa stånd om man ex bara nuddade mot den andra kuken utanför, så nej inte bi alls. Analsex däremot anser jag är som att ha sex med en annan man, röv som röv. Men alla är vi olika.

  Svara

Skriv en kommentar!