Sorgliga saker med sex

Det finns så mycket som är på ett eller annat sätt relarat till sex numera som gör mig lite ledsen faktiskt. Det tydligaste tycker jag är hur samhället fortfarande behandlar homosexuella människor som något slags perversitet och särbehandlar dem på alla sätt och vis som är möjliga. Det gör mig ledsen att se hur kyrkans inflytande fortfarande tillåts råda, och hur politiker rusar till närmaste präst för att höra deras åsikter om sexuella läggningar.

Personligen anser jag att vi borde ha avskaffat religion för länge sen. Karl Marx sa att religion är opium för folket, och han hade faktiskt väldigt rätt. Trots att vi kallar oss för en upplyst civilisation så anser jag att det inte har hänt speciellt mycket sedan medeltiden på många områden. Fortfarande anses äktenskapet vara den enda legitima formen av förhållande, och fortfarande råder en subtil attityd att kvinnor inte får ha en sexualitet.

Den här tjuvlyssningen illusterar lite av problemet. Finns det verkligen fortfarande människor som tror att kvinnans enda funktion är att sära på benen och ploppa ut barn?

Jag blir ledsen när jag ser hur mer och mer förvrängd sexualiteten blir. Se bara på porrfilmer, det har nu gått så långt att vi måste fejka onaturlig porr för att kunna bli upphetsade. Vad kommer härnäst? Kreativ plastikkirurgi där man kan operera in ett extra bröst? En extra kuk? Byta ut brösten mot kojuver istället? Ingen fetisch är för märklig, ingen fetisch är för liten – vi opererar helt enligt dina mest bisarra drömmar.

När man ser snuskbilder på nätet måste man i praktiken förutsätta att de är fejkade på ett eller annat sätt. Photoshop har förstört sensualiteten och erotiken, förstört hantverket och förvrängt kroppsidealen. Det onaturliga har blivit det naturliga och tvärtom – det är de små kukarna som är undantagen, och alla tjejer älskar att få minst två kukar i rumpan samtidigt.

Sedan flera decennier tillbaka har vårat samhälle vilat på principen att Mer Är Bättre. Det här är bra när det handlar om att köpa äpplen, men det finns massor med saker som den principen inte kan appliceras på, men som ändå får finna sig i att den blir utsatt för den ändå. Sex och sensualitet är en sån sak – mer är bättre. Porrfilmer blir mer och mer extrema, det enda som är nytt är att saker är ”mer”. Mer sperma, mer rövknull, större kukar. MER MER MER. För mer är alltid bättre. Kvantitet är alltid bättre än kvalité. Har du haft ett bra knull i ditt liv? MEN HALLÅ, DU MÅSTE HA MINST FEMTIO KNULL OM DAGEN FÖR ATT KUNNA NJUTA! Stort är alltid bättre. Kvinnor med gigantiska bröst är alltid mer sexuella än kvinnor med små. Män med riktigt stor hästkuk är alltid bättre älskare än män med liten (läs: normalstor) kuk.

Sex håller på att bli som snabbmat. Nånting man gör, och mer är bättre. Det ska gå fort och vara så smaklöst som möjligt. Det finns ingenting som stimulerar kvar, ingenting som kittlar, ingen känsla för kvalité eller spänning. Bara mosa i dig nästa hamburgare och sluta vara så pretentiös!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Sorgliga saker med sex

  1. Pingback: Två kukar i samma hål at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!