Sex med USAs nästa president

Om det är nåt som du fantiserar om så kan jag kanske hjälpa dig med ett litet tips. Detta förutsätter också att du räknar med att Barack Obama blir nästa president, och inte det där reaktionära trollet McCain.

Visserligen så är det inte exakt sex med Obama, utan med en dildo gjord i hans liknelse. ”Head O State” heter den, och kan väl beskrivas som en tre-dimensionell karikatyr i form av en sexleksak. Ingen aning om man kan få tag i den i Sverige, men förhoppningsvis orsakar den extas hos alla Obama-supportrar som köpt den.

Det här är tveklöst en av de mer bisarra sexleksakerna jag sett. Jag sitter fortfarande och undrar om den är på riktigt eller om det är nåt slags skämt. Det verkar dock som att den går att beställa, men den stora frågan är ju hur skön den är att använda?

Här är en roterande bild på hela apparaten utan den (lite komiska) förpackningen:

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Sex med USAs nästa president

  1. magstark

    Hrm. Till och med värre än alla djursexleksaker som känns ganska lustiga även dem.
    men, seriöst, vem vill ha en dildo med ett ansikte på?

    Svara

Skriv en kommentar!