Orgasmrekord?

Igår hade jag det stora nöjet att via telefon två gånger få höra på när en kvinna fick orgasm. Senare kröp det fram att hon faktiskt hade gett sig själv två orgasmer även när jag inte hörde på. Det är ju alltid trevligt med orgasmer, så jag började fundera på det här med orgasmrekord.

Hur många orgasmer kan man faktiskt få på ett dygn? När tar det stopp? Hur mycket varierar det mellan olika människor?

Jag själv har fått åtta orgasmer på ett dygn. Det tycker åtminstone jag är rätt imponerande. Dock var det rätt symboliska satser där efter den tredje, kändes mest som att man sprutade varmluft. Men åtta orgasmer, det är inte illa. Dagarna efteråt var jag rätt nöjd och kände mig inte så intresserad av sex.

Kvinnan jag lyssnade på igår sa att hon nog varit uppe i tjugo orgasmer på en dag som bäst. Mycket imponerande!

Vad är det som sätter stopp för hur många orgasmer man kan få på ett dygn? Det första som sätter stopp är ju fysikens lagar. Om man t.ex. som kille ska få orgasm så krävs ju fysisk stimulans av kuken. Detta innebär att efter en tre-fyra avrunkningar är man rätt öm i kuken. Kvinnor har säkert samma problem, även om det inte är lika mycket som behöver stimuleras kan man ju bli öm på klitoris eller i fittan.

Min instinkt säger mig också att även om man inte drabbades av ömma punkter eller skavsår så kommer kroppen själv till sist att sätta stopp. Även om man fysiskt kunde runka eller knulla sig till hur många orgasmer som helst skulle nog hjärnan till sist säga att nu räcker det.

Ålder har också mycket att säga till om. Det är kanske lite pensionärsvarning att säga sånt här, men jag orkar inte lika mycket i orgasmväg nu när jag är 30 som när jag var 21. Mitt orgasmrekord sattes när jag var just 21, och sen dess har det blivit stadigt tyngre att få mer än en orgasm om dagen. Två stycken är inga större problem (om jag får vila mellan dem) men tre eller fler och jag måste kämpa. Måste man kämpa för att få orgasm försvinner liksom tjusningen med det.

Jag har bytt omröstning och det är nu fritt fram att rösta för hur många orgasmer man som bäst klarat av att få. Vill ni kommentera (eller skryta, för all del) era egna rekord så gör det här. Jag ser fram emot en intressant diskussion!

Läs även dessa inlägg:

12 tankar kring ”Orgasmrekord?

 1. M

  Slog faktiskt mitt gamla rekord här om dagen. Förr var det 8, nu är det 14. 🙂

  Fattar inte riktigt hur man hinner få fler på en och samma dag faktiskt. 😛

  Roligare med tidsrekord, nästa poll kanske? 😉

  Svara
 2. Mia

  Jag är grymt avundsjuk på en väninna som en dag inte kunde sluta onanera. När hon hade fått 17 fontänorgasmer gav hon upp och insåg att kättjan nog inte skulle dö ut den dagen…

  Svara
 3. Johanna Sjödin

  Jag har haft 14 orgasmer som mest, det var på en festival (!) med en person jag haft sex med tidigare. Som andra skrivit tidigare, de sista var inte särskilt sköna.

  Eva: Stämmer det att orgasmerna blir starkare med åldern?

  Svara
 4. Telesextjejen

  Haha, jag kan inte ens hålla räkningen på hur många gånger om dagen jag ”kommer” högt och ljudligt – men bra på det är jag dock! 😉

  Svara
 5. Eva

  Johanna

  Njut, flicka njut!
  Det finns ingen orättvisa i det. Orgasmer är tillgängliga för alla och alldeles gratis.

  Nu till din fråga.
  Om det å ena sidan är tungt att bli äldre ibland så finns orgasmerna där som motvikt. Starkare, villigare och själsligare….nästan lite kosmiska…om du förstår vad jag menar?

  Svara
 6. Prpf

  Med uthålliga batterier (och reservbatterier) så har jag nog kommit upp i 60-70. Det kan ta en timme eller två. Eller tre. Jag kan ha riktiga onanimarathon ibland. Men det är ju klitorisorgasmer, och dom är ju inte så kraftiga.

  Eftersom jag bara fått vaginal orgasm en gång i mitt liv, så har jag inte så mycket annat att välja på, för den delen.

  Svara

Skriv en kommentar!