Om jag får bestämma

Jag förstår inte att Klumpesnusk tycker det är brist på mulliga tjejer i bloggen. Jag sitter ju här!
Skriver visserligen inte varje dag, men jag tittar på sidan, loggar in och surfar runt iallafall varje dag.

Jag räknas till den mulligare kategorin av kvinnor här i landet/världen och även till de som inte riktigt trivs med att göra det. Jag jojobantar lite hur som helst numera. Maxvikten har legat på ca 127kg, bantade dock ner mig till 82kg då, på relativt kort tid. Efter det har det lagts på bekvämlighetskilon och jojobantats upp/ner ca 3kg.
Jag väger alltså mer än den genomsnittliga kvinnan.
Men i dessa lägen är det så skönt att ha någon som Klumpesnusk i sin närhet. Oavsett man talar med honom på msn eller läser i hans blogg så känner man sig bättre efter att ha gjort det. Jag känner det som ett privilegium att faktiskt vara hans vän även IRL och jag minns tydligt hur han såg på mig de gånger vi träffades. Mer värme och omtänksamhet hos en människa får man leta efter.
Han får alltid mig att känna mig bättre med mig själv. Han och min sambo är likadana och jag är lycklig som har dem i mitt liv.

Hur som helst så är det som de flesta kvinnor inte lätt att vara lite mulligare, på många sidor letar männen efter smala flickor med stora bröst. Vad gör en kvinna som faktiskt ser ut som en kvinna då? Ta mig som exempel, stor rumpa (dock tacksam för att jag har en midja) och tjocka lår. (Se nedan)

Jag har fött fram och ammat två barn och kroppen blev sig inte lik igen efter det såklart.
Men jag har givit mig tusan på att det inte ska få hindra mig i min sexualitet. Jag njuter av sex ändå, helst flera gånger om dagen om jag får bestämma! Jag har ett mycket starkt behov av just erotik och även porr.

I dagsläget känns det som jag är på en utveckligsresa, rent sexuellt. Jag vidgar mina vyer och lär mig mycket om mig själv och andra. Jag utforskar då mest mitt favoritområde BDSM och min dominanta sida.
Idag tex så blev jag och min sambo inbjudna till ett slutet sällskap inom just BDSM, men det känns inte riktigt som jag är där ännu. Jag tänder inte riktigt på idén med att min sambo lånar slavinnor hur som helst just nu. I framtiden vet man dock inte. Jag kanske är den som lånar ut till förfogande och står där med övervakande blick i tight lack-klänning med piskan i handen.. Vi får se..

Men, tillbaka till grundtanken med inlägget, jag är en mullig kvinna själv och väljer en mullig kvinna till min säng vilken dag som helst! Vi bäddar för komfort, inte hastighet..

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Om jag får bestämma

 1. lexi

  Åh tycker det är en vacker bild. Din bak är underbar 🙂 Är själv mullig, har också jojat lite fram och tillbaks och som minst vägde jag 69 kilo, tyckte det var perfekt för mig (trots att enligt BMI räknandet skulle jag vara mullig, tycker det är helt sjukt).
  Tycker inte det är särskilt snyggt med pinn smala tjejer och ännu mindre om de har stora bröst (oftast ser det bara ut som om de ska tippa över) men smaken är ju som baken…
  Tycker inte killar som är pinn smala är särskilt sexigt heller. Vill ha en mjukkropp att kurra upp till…

  Svara
 2. julia

  hej, jag undrar bara 2 saker:
  1- hur gick du ner så mkt? skulle också vilja de, väger 111 kg,och jag har provat det mesta.. tips?

  2- är alla bilder ni lägger in på er? :O
  kram!

  Svara
 3. klumpesnusk

  Julia: jag kan inte prata för hur Sheila gick ner i vikt, men jag själv rekommenderar att cykla (om årstiden och väglaget tillåter det). Om man cyklar minst 40 minuter om dagen är det bra motion – och gör man det på en riktig cykel och inte en träningscykel är det dessutom kul. Som fan av runda tjejer blir jag ju dessutom lite nyfiken på hur du ser ut, så om du vågar och törs får du gärna skicka in amatörbilder 🙂

  Vad gäller bilderna så är de flesta bilderna bara sånt som vi hittat runt om på nätet. Det finns några bilder på oss själva (t.ex. är den bilden däruppe faktiskt på Sheila) men det brukar isf stå om det är på oss själva.

  Svara
 4. Pingback: Kommentarer och klargörande at Klumpesnusk

 5. lexi

  Julia, jag vägde 107 när jag började med GI, kan säga dig att på ett halvår är 25 kilo borta… så det föreslår jag. Kolla Annika Dahlqvists blog (sök på google). Innan tränade jag massor utan att gå ner nåt, jobbade på posten och cyklade och sprang i trappor totalt minst 3 timmar om dagen… sånt är individuellt så testa dig fram.

  Svara

Skriv en kommentar!