Lättare att se författare nu hoppas jag

Jag har lekt datornörd och hackat in stöd för gravatarer i inläggen. Kommentarerna har haft stöd för dem ett bra tag, helt utan min hjälp eftersom temat jag använder kommer med det inbyggt.

Dock har jag saknat att man ser gravataren för författaren av inlägget. Det kändes som att det blir lättare att snabbt identifiera vem som skrivit ett inlägg. Jag är inte helt nöjd med placeringen, men den får duga tills vidare.

För er som inte vet vad en gravatar är så betyder det Globally Recognized Avatar, och är en bild som får representera dig i olika omständigheter. Vanligast är i bloggar, men konceptet är tänkt att kunna användas lite överallt. Den lilla bilden där uppe till höger är min gravatar, och den syns även i kommentarer jag skriver. Har du ingen gravatar rekommenderar jag att du skaffar en. De är praktiska och trevliga.

Det här betyder också att Sheila får ta och skaffa sig en trevlig gravatar. Sätt fart nu, snygging 😉

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Lättare att se författare nu hoppas jag

  1. Mia

    Skulle du vilja ha vänligheten att lägga upp din gravatar som riktigt bild, för det är svårt att se vad den föreställer men jag anar något spännande!

    Svara

Skriv en kommentar!