Kramp i handen

Ja det kan man nog kalla det jag har.. Eller varför inte ”mus-arm”..?
Ibland när vi ska till här hemma och jag känner för något extra så brukar det smita med en leksak eller två i mixen. Igårkväll var en sådan gång. Jag beordrade sambon att sätta sig gränsle över mig och ”mun-knulla” mig som jag vet att han tycker mycket om, jag också såklart. Sedan tog jag fram min absoluta favorit i leksakssamlingen, min pärlstav, eller ”rabbit” som de kallas. Just denna är en present från sambon som han inhandlat på erotikboden.se.

Vi hade redan droppat och smekt in olja mellan mina ben så staven gled lätt in och strax kände jag det där härliga vibrerandet mot klitoris och efter två sekunder kändes det som jag skulle explodera. Men icke! Där stannade jag. Efter en bra stund av skakningar för att jag låg så nära gränsen, provade jag byta ställning. Sambon klev av och slickade på mina bröst. Jag kom ännu lite närmare min orgasm, men den uteblev.
Jag provade att knöla ihop täcket bakom ryggen så jag halvsittandes fortsatte med pärlstaven och sambon lade sig ner mellan mina ben och kysste mig på insidan av låren. Nu hade det gått från underbart, till frustrerande, till min sista uppgift för dagen, jag skulle absolut komma! Kommer jag inte med staven så kommer jag inte med något alls. Min sista utväg bleknade och tillslut gav jag upp och tryckte ner sambons huvud mellan benen. Inom en väldigt kort stund kom den efterlängtade orgasmen och jag exploderade!
Tur att jag har en sådan underbar sambo som verkligen vet hur man gör det skönt för en kvinna. Inga batteridrivna kan någonsin mäta sig med honom.

Men frustrationen vill inte släppa riktigt, varför blev det sådär?!
När jag väl stönat ut min orgasm så tittade jag till på klockan i taket och till min fasa inser jag att jag legat nästan en timme och lekt. Jag har aldrig någonsin varit med om att det tagit så lång tid. Varför just nu?

Tur i oturen att spänningen i armen som resulterade i massiva vibrationer, har slutat. Nu är det mer som träningsvärk. Jag kan hålla i ett glas vatten utan att spilla, det är ju alltid något.
Ikväll går jag nog direkt till mästaren med min kåthet, för tro mig, frustrationen över fördröjningen har gjort saken tio gånger värre idag.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!