Konsekvenser av flera

Jag funderar en del på detta med att bjuda in fler människor till sängen (eller var man nu väljer att utföra sin sexakt), till sin relation eller till sitt liv.
Speciellt efter tanken om trekant då kom upp igår.
Varför känner man att man ”måste” bjuda in fler och fler till sin relation?


Återvinner bild från ett av Klumpesnusk´s äldre inlägg.

Jag har full respekt för de som gör det, jag är också imponerad hur de kan hålla sin ”grundrelation” stabil efter sådant.
I dagsläget skulle tyvärr min relation med mannen jag älskar ta slut väldigt fort om vi bjöd in en snygg singeltjej till vår säng. Min låga självkänsla skulle hitta golvet och ageras ut på alla möjliga sätt. En extra man däremot skulle vara trevligare, dock är det ingenting som min karl tänder på.

Mina funderingar är egentligen mest varför man bjuder in en (eller flera) till? Har man hamnat i lite tristess?
Sedan också hur man håller relationen vid liv efterråt, vart gör man av ev svartsjuka?

Att ha sex med en tjej själv är något jag skulle vilja prova på, men det skulle vara något jag gjorde för mig själv. Om min karl skulle vilja ha sex med en kille skulle jag bli lite orolig då min fd gick till sängs med en kille direkt efter att vi separerat och jag under den senare delen (efter att jag fått reda på hans fantasier) kände mig väldigt otillräcklig. Men jag skulle låta honom ha sex med den där killen såklart.
Sex med ett par till, ett stabilt par som vet vart de har varann och inte skulle späda på svartsjukan, absolut skulle jag vilja ha sex med dem, eller mer se på när de har sex, kanske pilla lite här och där men sedan ha sex med min egen karl vid sidan av. Där är det nog mer tanken på att se några ha sex, på riktigt, som tänder mig. Det är ännu en fantasi jag dras med.
Men fler än så skulle inte gå, en sk ”ormgrop” skulle bara förvirra mig och vi skulle tappa bort varann så det skulle kunna bli riktigt fel.

Jag skulle kunna tänka mig att göra vissa saker ”utanför ramarna” med den jag älskar för att VI ska utvecklas och ha skönt TILLSAMMANS. Men är det inte ofta så att det är en som vill mer än den andre?
Här är det så gällande vissa saker och då blir det ingenting av, vi väntar och ser hellre än att någon ska ”ge efter för den andre”.

Som sagt så är jag imponerad av de som får sådant att fungera, absolut. Alla har sina egna sätt att få njutning vid olika tillfällen och jag ser absolut inte ner på det, jag vill ju utforska själv. Jag funderar bara..

Hur tar man hand om konsekvenserna när den gråa vardagen kommer? Den kommer ju tyvärr alltid och biter en i bakdelen..

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Konsekvenser av flera

  1. Pingback: Att ha flerkant at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!