Kommentarer och klargörande

Jag tänkte bara hoppa in i bloggen en kort stund mellan allt stök som en helg i barnfamilj innebär då jag satt här och vred mig lite och kan inte hålla mig ända till ikväll från att svara.

1. Bilden i inlägget nedan är mycket riktigt jag, ber om ursäkt om inte det framgick. Jag ber också om ursäkt för den otroligt dåliga webbkamera jag använde vid det tillfället. Bilden i detta tidigare inlägget är också jag, samma dåliga webbkamera dock. Jag ska försöka tänka på att skriva in det vid bilder på mig själv. Tro mig, det kommer fler med tiden.

2. Jag gick ner i vikt tack vare att jag tränade så fort jag kom åt, på gym och hemma framför träningsfilmer på dvd, jag rekomenderar starkt Carmen Electras Aerobic Striptease. Det är roligt och när man lärt sig rörelserna känner man sig mer sexig, även om man (som jag gjorde när jag hittade den) väger 118kg! Jag kände mig absolut sugen på striptease när jag höll på med det där. Dessutom, en viktig del när man ska gå ner i vikt, jag höll koll på vad jag åt. Inget godis eller chips tex, när jag vant mig vid det så gick det en vecka för mig att äta upp en chokladkaka. Jag var helt enkelt inte sugen! Som toppingen på kakan blev jag helt ensamstående och hade inte tid att göra annat än träna och ta hand om barn. Just den delen av bantningen rekommenderar jag inte riktigt.

 

3. Jag blir självklart också rörd när jag läser sådant som Klumpesnusk skriver om mig, men det var sådant jag redan visste. Han är inte sen att berätta sådant för mig och sparar det inte till något speciellt tillfälle. Han berättar till vardags hur fin han tycker att man är och hur speciell man är för honom, vilket gör att man känner sig speciell överlag. Vi har enbart haft chansen att ha sex i början av vår vänskap, men då kändes det inte rätt, egenligen inte för någon av oss tror jag. Sedan har vi alltid varit upptagna i omgångar. När jag varit singel och velat ”prova på” så har han varit upptagen och vice versa. Jag skulle absolut vilja prova och se hur det skulle kännas att ha sex med Klumpesnusk, även om jag tror att han är lite för ”vanilj” för mig, haha. Men det skulle vara när vi båda är singel, vilket vi aldrig verkar vara samtidigt. Jag har också planer på att leva resten av mitt liv med den underbara sambo jag har, så det ser inte ljust ut.
Visserligen kanske en trekant med sambo och Klumpesnusk är att tänka på, har inte gjort det innan, men det får framtiden utvisa hur det ser ut med den saken. Det trygga i hela den historien skulle vara att jag är helt säker på att min vänskap med Klumpesnusk inte skulle bli förstörd. Men det är som sagt inget jag tänkt på.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Kommentarer och klargörande

 1. julia

  hej igen, det är jag som skrev frågorna i förra inlägget(om vikten å bilderna) 🙂
  jag tänkte bara säga, att jag heter inte julia egentligen(tog ett annat namn för att ni skulle känna igen mig, eftersom jag vill vara anonym, men läser er blogg dagligen)
  och jag är bara 14 år..

  tack för tipsen med bantningen, hahaha 🙂

  gud va modigt av dejj att lägga in bilder sådär påp dej själv 🙂
  är det din kille som är med på bild oxå?

  kram <33

  Svara
 2. Mia

  Vänta nu, du måste ha missat ett ”inte” i den här meningen va?
  ”Det trygga i hela den historien skulle vara att jag är helt säker på att min vänskap med Klumpesnusk skulle bli förstörd.”

  Svara

Skriv en kommentar!