Klädesbekymmer

Efter en liten ”semester” från datorn då släktingar varit på besök känner jag mig manad att börja med att kommentera Klumpesnusks förra inlägg. En del av er tycker hon ser ut som en kassler men jag kan lova er att hon inte är i närheten. Jag gick emot alla mina principer, emot rösterna i huvudet som skrek högt ”nej!” i kör och provade ett par sådana där strumpbyxor. Jag gör aldrig om det!
Kvinnan på bilden klär däremot i nät (enligt min ringa åsikt) och hade jag varit man så hade jag säkert velat slita av henne dem med tänderna, för även om man tror att nät i sig är en hållbar konstruktion, så är det i klädesform inte alls så.

På tal om klädesform så är jag lite frustrerad där jag sitter framför datorn och söker med ljus och lykta efter snygga, sexiga kläder att leka i. Men då jag är en kvinna som är byggd för komfort, inte hastighet, så har jag något extra kilo på kurvorna och en fobi mot att visa magen och rumpan. Jag skojar inte när jag säger att de flesta kostymer, maskeraddräkter och korsetter visar just magen. Speciellt i lack/läder, vilket är det jag främst söker efter då jag (som trogna läsare vet) är mer intresserad av ”krydda” än ”vanilj”.

Jag söker också efter någonting som tydligt säger att man är domina. Då har man en sak att ta på sig, en långklänning i lack för ca 900:- eller är det jag som har svårt att se dominant ut i något annat?
Besvikelsen är tyvärr stor när det finns så ytterst lite för oss lite mulligare kvinnor inom erotiska utstyrslar, speciellt som One Size på sådana sidor innebär strl 36-38 och L är max strl 42. Vi mulligare kvinnor vet att i storlek 42 kommer man inte långt. Finns det några sidor alls för oss större flickor?!

En bra sida jag hittat är Korsetten, där jag fann den ”långa svarta” som jag nämner ovan. En riktigt bra sida med snygga kostymer. Några kan finnas i L om man har tur och de har även en XL-avdelning. Queen Size och Plus Size.

Den är fin, men med tanke på alla kostymer, handbojor och andra leksaker som står på önskelistan blir jag ruinerad innan jag hunnit halvvägs. Den som gapar efter mycket. Dessutom finns den bara i S!
Jag får ta det en bit i taget. Fast i skrivande stund har jag en stark längtan efter att stå framför min knäböjande sambo, i den svarta lackklänningen, med piskan i handen. Allt roligt jag skulle vilja prova..

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Klädesbekymmer

 1. klumpesnusk

  Överhuvudtaget att hitta roliga och sexiga kläder när man inte ser ut som en krockdocka är svårt. Hittar man dem får man dessutom vara beredd på att betala rejält mycket mer, vilket är en kalldusch på spänningen.

  Beklagar att du inte gillar att visa upp rumpan och magen. Som beundrare av runda kvinnor tycker jag att det är de två delarna som om några ska visas upp, och som gör mig glad av att se dem. Om det guppar, då gillar jag det 🙂

  Svara
 2. Mia

  Jag vet hur det är Sheila, så många ggr som man dregglat över alla utstyrslar bara för att finna One Size och man vet att det är så långt ifrån en själv man kan komma.
  Jag har inte samma fobi mot att visa mage och rumpa och nog finns det Queen Size kläder allt, men jag är nog lite rädd för att det ska puta ut på fel ställe så att säga. Sen är priset för mycket för en arbetslös tjej.

  Mia’s last blog post..Breaking news

  Svara
 3. Mumin

  Vem passar egentligen one size på?? Jag är långt och underviktig och inte f*n passar dom mig ;).. dom är för korta och stora och ofta allmänt konstiga.

  Svara
 4. X och Y

  ”jag är en kvinna som är byggd för komfort, inte hastighet”
  Älskar den meningen…den ska jag låna vid något passande tillfälle 🙂

  X och Y’s last blog post..Mys.

  Svara

Skriv en kommentar!