Jag är en usel bloggare

Under en tid nu har jag suttit och kikat på vad som definierar en framgångsrik blogg. Speciellt en framgångsrik snuskblogg.

Det jag märkt är att inläggen är korta, med mycket bilder och rakt på sak. Så, det har fått mig att dra slutsatsen att jag är en usel bloggare eftersom jag skriver alldeles för långt! Men å andra sidan kanske det gör mig till en bra skribent?

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Jag är en usel bloggare

 1. Johanna Sjödin

  Inte alls. Jag gillar långa inlägg, med reservation för att det finns ett innehåll och de inte bara är fulla av upprepningar.

  Bloggar är som mat. Man äter inte mat som tagit 2 timmar att laga på 5 minuter, man måste ge bloggarna tid.

  Den som inte orkar läsa kan väl läsa någonting annat? 🙂

  Svara
 2. magstark

  Det är väl mer krönikör över dig kanske – på gott och på ont. För korta inlägg är ju lättare att läsa och ta in men kanske inte så intellektuellt utmanande och oftast ganska platta. En såndär balansgång skulle man väl kunna kalla det 😉

  Svara
 3. Em

  Du skriver ju alltid så bra, så det gör inget om det är långt. och det är lärorikt!!

  Svara
 4. Signerat, Christine

  Jag lider av lite samma problem tror jag. Jag skriver för långa saker och har inte med allt för många bilder. Eller bilderna kanske bara skulle vara om man ville vara snuskig? Det är möjligt att jag är åt det ”snuskiga” hållet ibland, men jag hoppas att jag oftast bara är jag. Kanske behöver man lite plats i ett inlägg för att få med personlighet. Sen är det bara att hoppas på att någon där ute gillar vad man skriver. Och du verkar ha en del följare. Så jag skulle inte oroa mig om jag vore dig 😉

  Svara
 5. Mia

  Frågan är vad som definerar framgång i bloggosfären? Och hur mäter man det i så fall?

  Är det antal besökare?
  Är det antal kommentarer på varje inlägg?
  Är det ekonomisk avkastning?
  Är det hur många man lyckas byta länkar med?
  Är det att bli omskriven i gammelmedia?
  Eller annat…

  Min tanke är att olika personer definerar framgång på olika sätt, och att det finns flera sätt som man kan känna sig framgångsrik.

  Ni har en fullständigt unik blogg som inte liknar någon annan, och det är framång för mig.

  Kramar // Mia

  Svara
 6. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Framgång är ju enormt subjektivt. Jag är inte missnöjd med det jag skriver, inte alls. Jag föredrar att ha en liten men hängiven skara läsare snarare än en stor anonym grå massa som kommer och går.

  Den här bloggen har mer besökare nu än nånsin tidigare, de flesta av den återkommande varianten. Kommentarer får jag i rimlig dos även om det alltid är roligt att få flera. Ekonomisk avkastning… tja, jag tjänar inga pengar på det här så..

  Men jag är glad och tacksam för alla ni läsare 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!