Heidi Andersson – Kåtmärkt

Jag tänker helt fräckt knycka det här konceptet med Kåtmärkt från MG borta på Vad Pojkar Vill Ha. Jag hoppas allt är okej med honom, eftersom det är lite tunt med nya inlägg därifrån. MG har ibland skrivit om olika tjejer som han anser är kåtmärkta, och en del håller jag med om och andra håller jag inte med om.

Så låt mig då presentera en helt egen Kåtmärkning. Hon heter Heidi Andersson och kallas ibland för ”armbryterskan från ensamheten”. Heidi är 27 år gammal och är flerfaldig världsmästare i armbrytning. Hennes smeknamn, ”armbryterskan från ensamheten” kommer sig av att hon är uppvuxen i en liten by i Lappland som heter just Ensamheten. Det finns många festliga ortsnamn i norr, mina personliga favoriter är Mensträsk och Varmvattnet, och Heidi kommer hur som helst från en av dessa småbyar med lustigt namn. Jag har inte sett dokumentären om henne, men har sett flera inslag på TV om henne och jag måste säga att det är en grymt sexig kvinna.

Emellanåt har jag undrat hur det skulle vara att bryta arm med henne. Jag är ingen armbrytare direkt, men skulle mer än gärna gå en match med den här skönheten. Hon är dock upptagen, gift med Björn Ferry men man kan ju alltid drömma!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Heidi Andersson – Kåtmärkt

 1. Em.

  Ja just det ja! Hon! Jag såg dokumentären, fan va den var tråkig ><
  men jag gillar hennes käkben 🙂
  Dock tycker jag inte alls att hon är sexig :/ Men det får killarna avgöra.

  Svara
 2. Adam

  Jag tror inte hon är någon höjdare att bryta arm emot faktiskt.. Men som vanligt i armbrytning så kan man ju alltid skylla på att det är mest teknik ifall man förlorar 😉

  Svara
 3. MG

  Åh. Glad att du för vidare ett vad-pojkar-vill-ha-koncept till din blogg.
  Annars är det bara bra med mig. Tillfällig tidsbrist som gör att det dröjer mellan bidragen. Hoppas det ska lugna ner sig snart så jag kan knåpa med några kåta inlägg till bloggen igen.

  Svara

Skriv en kommentar!