Gravatar och förspel

Han är så duktig på att uppdatera, vår Klumpesnusk, att mitt sista inlägg nu är någon sida bort. Därför kände jag att jag var tvungen att göra min röst hörd lite så jag inte glöms bort, nejdå, skämt åsido.

Jag har tyvärr ingen sådan där gravatar ännu, det har jag ingen aning om hur man fixar och jag väntar på att jag och Klumpesnusk ska vara online på msn samtidigt så han kan hjälpa mig att ordna den saken. Jag har en bra bild på lager, som också den är på mig och även den har dålig kvalitet. Jag måste ta nya sensuella kort på mig själv!

Jag kan avsluta mitt förhållandevis innehållslösa inlägg med att slå ett slag för Förspelet.
Sambon och jag brukar busa till vardagen med det någon gång då och då.
Det ser otroligt löjligt ut och har inte någon högre kvalitet, men de uppdrag man ska utföra när man närmar sig den ”erogena zonen” är lite kittlande, speciellt om man förfinar dem lite och ger en egen twist på saker och ting.
När vi spelar är jag så kåt i slutet att det rinner ur mig och jag bara vill trycka ner min karls huvud mellan mina ben så han får slicka klart och sluta retas!

Brukar ni spela något sådant spel? Har ni något ni rekommenderar isåfall?!

Vi har, förutom Förspelet, också KamaSutra-spelet. Det var lite för konstigt och jag tror att vi inte är nog ”grundade” för att spela det. Korten med alla möjliga olika ställningar är dock bra att ha ibland när man vill prova något nytt. Sexspelet bor också i vår spel-hylla, men där tar bristen på kvalitet över det roliga i själva spelet.

Något att lägga till på önskelistan till Tomten, Monogamy.
Det är jag nyfiken på!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Gravatar och förspel

 1. magstark

  Monogamy är jag också ruggigt sugen på. Får hinta det tillmin käraste. Gravatar.com är ganska enkelt, skapa ett konto (med mailadress som används för kommentering på bloggar) och ladda upp vald bild. fix och färdigt!

  Svara
 2. Em.

  Jag har Förspel hemma, men har inte testat det någon gång.. Jag kanske borde göra det XD hahah 😛 Tack för tipset ^^

  Svara
 3. Emma

  Monogamy bör du definitivt be tomten om. Ett par väldigt intressanta uppdrag och fantasier, slår både sexspelet och förspelet med hästlängder 🙂

  Emma’s senaste inlägg..Bestämt!

  Svara

Skriv en kommentar!