Fantisera! Det är normalt!

Det finns alldeles för mycket svartsjuka i de flesta förhållanden. I en del fall går det så långt att svartsjukan får diktera villkoren för allting annat. Man får inte fantisera om andra, för då är man otrogen. Man får inte fantisera om sin partner med andra, det är att uppmuntra till otrogenhet. Man får inte onanera, för då räcker inte den andra till. Osv osv.

Allt detta är grogrunden till neurotiska och ohälsosamma beteenden i ett förhållande. Jag vet, för jag var lite likadan förut. När jag var i ett förhållande delade jag strikt in mina tankar i vad som var godkänt och vad som inte var godkänt. Detta ledde till att jag mådde väldigt dåligt, för jag försökte hela tiden uppfylla ett mål som inte specificerats och som jag i förlängningen kände var onaturligt.

Numera är jag i princip helt tvärtom. Att ha en fungerande fantasi är en gudagåva. Sen om man tror på gud eller ej, tja det låter jag var och en avgöra själv. Men en fungerande fantasi är en av de mest (haha) fantastiska saker som vi har.

ANVÄND DEN!

Hjärnan är en muskel, och precis som alla muskler behöver den tränas. Att fantisera om snusk är ett mycket bra och trevligt sätt att motionera skallen. Jag fantiserar om snusk så ofta jag får en ledig stund över. Fantisera om din partner och dig själv i nya spännande situationer. Fantisera om dig själv i nya spännande situationer. Fantisera om din favoritkändis. Anything goes!

Det finns ingen som kan bestämma vad som pågår i ditt huvud. Inte ens din partner kan bestämma vad du får eller inte får fantisera om. Jag anser personligen att om ens partner tycker att de har den rättigheten så bör man omvärdera sitt förhållande. Det går också i linje med att jag ogillar hur den traditionella synen på förhållande på sätt och vis handlar mer om ägandeskap än kärlek – man äger varandra och kan därmed begränsa vad den andra tycker, tänker eller gör.

Jag uppmuntrar alla att fantisera. Det är ett sunt tecken på fungerande innehåll tycker jag, och jag uppmuntrar särskilt min partner att fantisera. Om jag ingår i de fantasierna blir jag hedrad, om jag inte ingår blir jag nyfiken och vill höra mer. Men ingenstans känner jag mig otillräcklig om jag inte ingår i fantasierna.

Något jag också rekommenderar är att fantisera ihop med din partner. Utforska nya spänningar tillsammans, kåta upp varandra och ha sen skönt sex. Låt fantasin flyga fritt, utan hämningar eller begränsningar. Är du en heterosexuell kille som vill prova på att suga en annan killes kuk? Fantisera om det! Är du en tjej som fantiserar om två eller fler killar samtidigt? Kör hårt! Vill du ha sex med en präst? Sätt igång!

I fantasin finns inga gränser, inga restriktioner, inga etiketter, inga lagar. Ingen blir sårad eller stött såvida det inte ingår i din fantasi. Använd din fantasi och befria ditt sinne. Det är bra för den mentala hälsan!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Fantisera! Det är normalt!

  1. Em

    Haha ja jag brukade alltid fantisera om att jag var elev och hade sex med min lärare. Så berättade jag det för min dåvarande kille och han gick verkligen igång på att jag tänkte sådana snuskiga tankar för mig själv. Så vi började köra rollspel, och jag kom helt makalöst bra och snabbt ^^ haha

    Svara

Skriv en kommentar!