Bloggtips?

Jag behöver tips på snuskbloggar (eller överhuvudtaget intressanta bloggar) som jag kan följa. Jag rensar med jämna mellanrum ut de bloggar som inte skrivit nåt på flera månader eller som jag förlorat intresset för, och det betyder att det just nu är väldigt tomt i min bloggläsare.

Har ni tips på bra bloggar? Gärna av den sorten som skriver om sex & sånt? Dela med er!

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Bloggtips?

 1. Rami

  ni skrivar väldigt fantastisk tips i bland som jag verkligen använder i mitt sex liv… jag skriver inte direkt om sex och relationer, men kan tänka mig att börja… eller kanske skicka ett bidrag till er… vi får se… har ni något förslag eller tips?

  Svara
 2. nakenfis

  Ber om ursäkt… ser nu att de länkar till dig och då har du förmodligen redan koll på den.
  Jag skyller på att jag precis hittat till eran spännande blogg.

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Nakenfis: Ingen fara, jag har faktiskt aldrig hört talas om den bloggen förut. Dock trevligt att de har en länk hit 🙂

  Har lagt till den i min bloggläsare, ska hålla ett öga på den. Tack för tipset!

  Svara

Skriv en kommentar!