Avrunkad

Om jag måste välja så gillar jag penetrativ sex absolut bäst. Att få glida in med kuken i en varm fitta är bland det skönaste som finns på denna planet. Knulla och komma närmare orgasmen, och sen lägga en stor sats djupt inuti min älskarinna. Mums.

Men det är nånting väldigt trevligt med att bli kärleksfullt avrunkad också. Att känna hur hon tar min styva kuk i sina varma händer, och ömt runkar den tills den sprutar en fontän av sperma. Känslan är mycket svår att beskriva för någon som inte har en kuk – det är både hårdare och mjukare än att knulla på en och samma gång. Är älskarinnan fingerfärdig och har erfarenhet i att runka kuk så blir upplevelsen längre och mer intensiv.

Nyckeln till en bra avrunkning är att använda båda händerna. Det är ett tips till killar som njuter på egen hand också – använd båda händerna. Ena handen på kuken och den andra som smeker eller masserar pungen. Personligen är jag mindre förtjust i stimulering av mitt anus men var inte rädd för det heller om killen ber om det. Anuset är en underskattad erogen zon på killar, och har tyvärr stigmat av att betraktas som ”bögigt” av homofoba killar. Att sen dessa killar mer än gärna knullar sin tjejer i röven är väl bara ironiskt…

Nej, om din kille vill bli avrunkad så använd båda händerna. Gör det skönt för honom och du kommer att få honom att stöna, spänna sig och spruta. Att sen som kille betala tillbaka och pulla tjejen är också nåt som är trevligt, men det är ett annat kapitel…

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Avrunkad

Skriv en kommentar!