Att ligga naken och fundera

I egenskap av 90% heterosexuell man är det relativt sällsynt för mig att hitta bilder på nakna män som jag tycker är spännande. Den här fann jag häromdagen, och det är enbart pga att jag är inne i en upptagen period med tids- och energibrist som jag inte publicerat den än.

Varför gillar jag den här? Tja, dels är det ju faktiskt en snygg karl. Om jag fick välja skulle jag vilja se ut sån själv. Den är snyggt och diskret fotograferad, och jag tycker det är spännande med skuggorna. Sen gillar jag kontrasten i bildens språk. Han ligger på rygg och tittar ut genom fönstret, vilket antyder en avslappnad vilopaus i vardagen. Kontrasten här ligger ju dels i att han är naken, dels att hans kuk är styv. Bilden får mig att tänka på en kort tankestund precis innan älskaren eller älskarinnan kommer in från någon annanstans.

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Att ligga naken och fundera

 1. chewbacca

  heeey.. jag är visserligen tjej och älskar nakna killar men det finns nog inte någon som tycker att den här bilden är fantastisk! sjukt cool och mysig men samtidigt väldigt porrig.. mmmm..

  btw: grym blogg!

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Ja, så länge man har ett öppet sinne och inte ger vika för den märkliga sjukdomen som heter homofobi så tycker nog vem som helst att det där är en fin bild. Jag skulle gärna ha den som tryck, inramad och upphängd på min vägg.

  Tack för berömmet förresten, alltid uppskattat 🙂

  Svara
 3. Pingback: Vart går gränsen? at Klumpesnusk

 4. M

  Hallå eller, för det första så sitter han fast, sen tittar han inte ut genom fönstret,han blundar, sen är ju frågan om hans stånd verkligen är äkta och inte kemiskt…Jag tror nog mer på att någon har drogat honom och sen gett honom sömnmedel för att kunna ha sex med honom när han e drogad…Suck..! Vart hittade du bilden, jag behöver mer bilder till polisen på killar som blir drogade och våldtagna. Tacksam för svar…

  Marie

  Svara

Skriv en kommentar!