Ännu ett inlägg om lingon

Jag vet att Klumpesnusk berört detta med mens och sex under denna bedrövliga period i månaden.
Nu är det så att det blev min tur idag, jag klev upp och kände krampen som ett första tecken. Jag svor tyst för mig själv där jag småsprang till toaletten. Vidare beskrivning på läget behövs inte tror jag.

Som tur var så hann vi med en bra omgång i sänghalmen igår. Jag gick karln till mötes i en 69:a och sedan red jag som en duktig sambo.
Varför jag inte är så förtjust i just den ställningen är för det första att det känns som att han har näsan upp mot analöppningen när han slickar och det är något som jag tycker är lite obehagligt. Sedan är det framför allt lite för mycket på gång. Jag är upptagen på mitt håll med att suga och njuta av det så jag kan inte njuta fullt ut av att han slickar mig. Det går emot talesättet att kvinnor kan göra mer än en sak åt gången, men jag funkar så, när jag suger av min karl då är det enbart han och hans njutning som gäller. Sedan att jag blir så fuktig att det ibland rinner längs med låren är enbart en bonus.

För att återgå till ämnet, sex under mens, så kan jag avslöja att jag är om möjligt ännu kåtare när jag har mens. Varför? Är det hormonellt eller är det just för att man inte får sig lika ofta då?
Det är onekligen lite bökigare när man ska till under den veckan. Man ska plocka ut vissa attiraljer och man ska bädda med handdukar för att inte förstöra madrassen. Man är begränsad till en ställning för att inte få kladd överallt och oralsex är inte att tänka på.
Jag har hört talas om de som haft sex under lingonveckan med tampongen kvar inuti, men jag tänker på hur bekvämt det egentligen kan vara?
Vi har provat att ha sex med ett vibrerande ägg i samtidigt, vibrationerna gjorde dock att utlösningen inte lät vänta på sig. Vi har också provat att ha en dildo i samtidigt, vilket var en annan femma, för min del var det riktigt skönt att bli sådär uppfylld, men också det var lite bökigt. Detta med tampong känns dock lite ohygieniskt för att inte tala om uppsugningsförmågan, blir det inte väldigt torrt?

Är jag ensam om att vara extra kåt under just denna hemska vecka?

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Ännu ett inlägg om lingon

 1. Bessbliss

  Nej du är inte ensam! Jag vet inte varför man blir kåt under denna period som jag tycker är den mest osexiga och avtändande veckan i mitt liv. Man är uppsvullen, har ont och blöder. Varför blir man så jävla kåt då är en fråga jag ställer mig varje gång. Kan inte ni fråga någon sex&samlevnads expert?

  Svara
 2. Trasselsudden

  Kan rekommendera det där med att prova med tampong, funkar ypperligt!!!! Och samma här, jag e väldigt kåt under den veckan :-).

  Svara
 3. Anonym

  Menskoppen! Jag har nyss upptäckt denna fantastiska uppfinnig. Mensen blir ”plomberad” det känns inte som man har mens alls och oralsex fungerar alldeles utmärkt. Inget som syns inget som känns.

  Svara

Skriv en kommentar!