Vill du skriva om din oskuld?

Jag funderar på lite olika teman man kan köra här i framtiden. Något som slog mig i duschen i morse är att jag skulle vilja höra om olika människors första gång. Jag tror säkert det finns massor med berättelser om första gången man knullade, såväl ”vanliga” som mer exotiska.

Därför skulle jag vilja efterlysa människor som vill skriva om sin första gång. Jag vill inte kalla det gästbloggare, men om du vill dela med dig av din första gång så hoppas jag att du skriver in. Spelar ingen roll om det var nyss, länge sen eller om det var vad du förväntade dig eller om det var spektakulärt ovanligt.

Skriv ett email till mig och berätta om din första gång. Skriv långt. Skriv kort, jag bryr mig inte. Skriv gärna också om du vill dela med dig av den berättelsen till andra läsare här, eller om det enbart är för mina ögon.

EDIT: Ja, jag får många idéer i duschen! 🙂

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Vill du skriva om din oskuld?

 1. sussilago

  Hejhej”
  intressant blogg du har.. 🙂
  Jag är rätt inne på att skriva om min första gång – om jag nu inte ens redan gjort det.
  Dock i min egen blogg, tyvärr för dig!
  Måste ju ta åt mig hela äran förstås. 😀

  Jag ska se om denna sida är något för mig också. 🙂

  Ha det så bra!

  Svara

Skriv en kommentar!