Snälla byt bort Metrobloggen!

Det här är fullständigt orelaterat till sex, men snälla ni som bloggar på Metrobloggen – byt! Det är en värdelös plattform på alla sätt och vis.

Inte nog med att Metro smetar tonvis med reklam överallt, det är dessutom otroligt irriterande att följa en blogg som ligger där. Visst, det finns flöden men det är bara början på inläggen som visas i flödet. För att läsa hela inlägget måste man gå till bloggen. Urdåligt!

Kommentarsfunktionen är dessutom gravt stympad i min mening. Lägg dessutom till att den inte skapar vettiga permalänkar, något som jag tycker vettiga bloggar ska göra. Jag har för mig också att den saknar stöd för s.k. XML-rpc, dvs det går inte att skicka pingbacks eller trackbacks till Metro-bloggar.

Snälla, det finns bättre bloggplattformar som också tillåter snusk. När jag låg på WordPress.com upplevde jag inga som helst bekymmer. Blogger/Blogspot är också fullständigt egalt till innehållet på en blogg – på sin höjd blir det en varning innan man får besöka bloggen.

Båda dessa ställen är mycket bättre att skriva från, och är precis lika gratis som Metrobloggen eller blogg.se eller vad annat det nu finns.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Snälla byt bort Metrobloggen!

  1. emmy

    håller med! Hatar fucking metrobloggen, men jag ORKAR inte byta och hålla på nu. Det är ett jävla spring hit och dit med min blogg, och det driver mig till vansinne.

    Antingen slutar jag blogga eller så får jag ny motivation och byter…just nu känns allt bara bajs.

    Svara
  2. Pingback: Gruppsexblogg? at Klumpesnusk

  3. Pingback: Var kan man snuskblogga gratis? at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!