Sitt vackert

Jag hade för en tid sedan, innan jag kärade ner mig, en sk Master.
Det var en man som bodde på andra sidan Sverige men vi hade kontakt via telefon och webcam.
När som helst kunde han skicka ett sms med uppgifter jag skulle ha utfört till kvällen då jag skulle sitta vid datorn en viss tid. Gjorde jag inte som han sa, precis som han sa det så blev jag bestraffad.
Jag minns en gång jag fick piska mig själv, det kändes lika tokigt som det låter, 10 piskrapp på insidan av varje lår samt på ryggen. Han skulle både se och höra så vi hade webcam igång samtidigt som jag hade honom i telefonen. Tyvärr är det så att det inte alls är samma sak när man ska piska sig själv.

En ”session” vid datorn fick jag i uppgift att fästa klädnypor på mig själv, en en vardera bröstvårta och tre i brösten i en rad upp mot axlarna. Sedan också 5 klädnypor i de inre blygdläpparna samt 4 i de yttre.
När jag skulle ta bort dem skulle jag dra, inte nypa upp dem utan dra loss dem från skinnet. Han tittade hela tiden på mig i webcamen och till hans besvikelse rörde jag inte en min.
Då skulle jag få i bestraffning 10 piskrapp med hand bästa piska när vi träffades.

En annan omgång med klädnypor i blygdläpparna skulle jag prova att onanera. Jag skulle smeka mig själv med fingrarna och vibrator tills jag var nära att komma, sedan sluta. Jag hade orgasm-förbud. Ett av hans knep för att få mig att vika under trycket. Ett av testen för att se om jag dög att fortsätta vara hans slyna.
När jag väl fick onanera med en orgasm som följd hände något väldigt ovanligt.
Jag var nära orgasmen hela tiden, hela min kropp vibrerade, det ilade i varenda nerv och jag kände mig vimmelkantig. Som att det bara fattades en vibration på precis rätt ställe så skulle jag skrika rakt ut. Men jag kom inte, det dröjde länge och jag var nästan helt slut av att ligga på gränsen sådär.
När jag väl kom så var det den mest utdragna orgasm jag någonsin varit med om. Jag skakade i flera minuter och mycket riktigt så skrek jag rakt ut.

En annan sak jag fick lära mig av min Master var att ”sitta vackert”. Närhelst han skulle be mig att sitta vackert så skulle jag lyda, som med allt annat.
Jag skulle sitta på knä med skinkorna vilandes på hälarna, knäna brett isär. Svanka med annars en rak hållning och ha händerna vilandes på låren. Jag skulle se upp på min Master först när jag blev ombedd att göra så.

Nu faller det sig så att jag om kvällarna ligger och läser Berättelsen om O av Pauline Réage. Älskaren René i den boken beordrar O att vänta och hon sitter då precis som jag lärt mig vad ”sitt vackert” är.
Vilket är en bok jag rekomenderar starkt till de som är intresserade av ämnet. I den förklaras på ett relativt tydligt sätt tillfredställelsen hos den undergivna när hon blir dominerad.  Den som känns när jag själv blir dominerad, på rätt sätt.

En liten varning dock, i all välmening, är att om du pratar med en Master på internet och ska träffa honom, tänk på att du tar med dig någon på första träffen. Och ta reda på så mycket bakgrundsinformation du kan så det inte kommer stora överraskningar med tiden. Även om det kan vara spännande att inte veta allt så måste man tänka på sin säkerhet.

Jag satt mycket under den perioden på en internetsida med likasinnade. Där stötte jag på en man som bodde en bit ifrån mig bara, några mil. Han var seriös och trevlig, hade ett bra ordförråd och en av de längsta kukarna jag någonsin sett. När han berättade om en annan slyna han haft, hur de träffades första gången, trodde jag först inte det var sant. Han hade kommit hem till henne och hon hade mött honom i dörren, naken med ögonbindel. Öppnat och ställt sig framför honom på knä och börjat suga av honom. Det var säkert en trevlig anekdot för honom att berätta för framtida slynor.
Jag blev dock aldrig hans slyna då vi inte fick våra scheman att gå ihop, samt att jag hade börjat snöa in mig på den mannen som idag är min sambo. Men han förstod mina funderingar, berättade mycket om sig själv och sitt privata förhållande samt att han inte ogillade att vi träffades ute på stan bland folk första gången.
Jag tror att ett Master/slyna förhållande med honom hade varit intressant likväl som krävande.
När han skulle komma hem till mig (allt skulle ske hemma hos mig eller ute i det offentliga) så skulle jag vara naken och redo, nyduschad och slätrakad. Han skulle kontrollera renheten på varenda millimeter av mig innan vi påbörjade vår session. Var han inte nöjd så skulle jag bestraffas, hårt. Vilket jag, om jag känner mig själv rätt, skulle gjort enbart för att få bestraffningen. Många gånger är det så, jag är olydig för att få bli bestraffad.

Smärta är bara en högre form av njutning.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Sitt vackert

  1. Pingback: Kommentarer och klargörande at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!