Rocco och Elektrosex

Jag har en relativt livlig fantasi, vilket förhoppningsvis kommer framkomma i mina inlägg här på sidan, som hjälper riktigt bra om man ska ta till BDSM. Om man ska ha en sk ”session” eller om man bara ska ta i lite extra när man har vanilj-sex.

Många sexuella funderingar per dag resulterar i en enorm kåthet. Ibland när jag och karln här hemma ska komma till på kvällen är jag redan ordentligt fuktig mellan benen. Kåtar han då upp mig ännu mer så kan det bli så saften rinner ner längs benen. Vilket bara är positivt då han tänder på att verkligen se hur kåt jag är.
Då jag är en av de som inte blivit välsignade (?) med en förmåga att ljuga, förstår jag inte att det inte är mer uppenbart att jag har en sak i huvudet just då, att få knulla.

Igår låg jag på soffan en stund, funderade och läste porrbloggar runt om i landen på vår bärbara dator. Det resulterade i att jag tillslut var tvungen att göra något åt det pirrande som ökat i styrka.
Vi har lite nya porrfilmer här i hyllan och Roccos ”Fascination with teen supersluts” åkte i spelaren och mitt vibrerande ägg plockades fram. Efter tre orgasmer av olika karaktär tyckte jag att det var bra för stunden, jag hade inte tid att ligga där mer tyvärr.
Enligt min åsikt så mjuknar herr Rocco mer och mer för varje film. I den jag refererar till ovan är han nästan snäll. Länge har han varit en man jag hade kunnat tänka mig om han inte varit så fruktansvärt analfixerad (jo jag vet, det är hans varumärke) och haft den hemska fotfetishen han har. Nu var han nästan för mjuk för min smak. Könet var hårt och ståtligt som vanligt, men hans sätt var nästan charmigt. Det fungerar inte så bra ihop med hans image och det faktum att han ska vara dominant.
I ”The Fashionistas” var han nästan som han ska vara enligt min mening. Men fortfarande är det något som saknas.

Något annat som cirkulerat i mitt huvud är en nyfikenhet över elektrosex. Någon som provat på det?

Den lilla manick här ovan är jag riktigt nyfiken på att testa. Samt att det finns små plattor man kan placera vart man vill på kroppen för stimulans. Det finns även ett fodral man kan trä över mannens penis som förmedlar elektrostimulans. Kan det fungera tro? Eller veknar den av trycket? Tål att funderas mer på tror jag, fast kanske inte ikväll, då våldtar jag min sambo för nu har jag tittat på alldeles för mycket leksaker!

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Rocco och Elektrosex

 1. emmy

  SV: ja ellerhur! Vem är ”normal” egentligen och hur kul hade det varit om alla fittor såg likadana ut?

  Svara
 2. klumpesnusk

  ”normala” människor är i min erfarenhet oftast urtråkiga. Det är de som inte är normala som oftast är genuint vackra och spännande att umgås med.

  Svara
 3. Ken

  Hej Sheila, vet inte om du hunnit prova ”electrosex” än, men annars kan jag tipsa dig lite. För några år sedan köpte jag ett sånt där kit man kan hitta på sex-shoppar, plus en metall-elektrod-dildo till stjärten (jag är man, så det finns ingen annanstans att trycka in den…). Visst var det lite upphetsande när det började pirra i stjärten och runt mitt kön, där jag fäst elektrodplattorna, men med de inställningsmöjligheter som fanns kunde åtminstone inte jag nå orgasm. Jag blev besviken och slängde bort grejorna, trots att de kostat en rejäl slant.
  I fjor fick jag dock syn på en TENS-apparat (används bl a av sjukgymnaster för muskelstimulering, smärtlindring mm) på Clas Ohlsons hemsida för 500 spänn, där det ingick en stor uppsättning elekrodplattor och en fjärrkontroll med en massa inställningsmöjligheter. Varför inte? tänkte jag, jag kan ju alltid använda den vid muskelspänningar. Sagt och gjort. När den kom hem och jag öppnade paketet var det med stor spänning jag provade mig fram. Jag fäste en elektrod under pungen, mellan penis och anus (naturligtvis måste man raka sig ordentligt) och en annan precis under ollonet, vid strängen där man är som känsligast. Ett annat elekrodpar fäste jag alldeles vid penisroten, på under- och översidan. Sedan satte jag igång fjärrkontrollen och provade mig fram mellan olika pulsvarianter och styrkor. Det var faktiskt väldigt…skönt! Min lem reste sig sakta av pirrningarna, jag slöt ögonen och lutade mig tillbaka, med fjärrkontrollen i min hand. Jag gick in i känslan och höjde efter en stund intensiteten lite. Det var en ny, men ändå bekant känsla – det häftigaste av allt kanske att jag inte behövde röra vid mitt kön alls och ändå bli stimulerad! Med tanke på mina tidigare erfarenheter av elstimulans räknade jag inte alls med att det skulle gå för mig, men till min förvåning började jag snart känna hur den välbekanta spänningen i mitt underliv började byggas upp, och…herregud! Innan jag visste ordet av kom jag i en kaskad, med en kraft jag aldrig väntat mig, alltmedan de svaga strömmarna pirrade genom mitt kön. Wow! Så jag kan verkligen rekommendera detta! Jag tycker till och med att jag efter regelbunden användning fått ännu bättre erektion – vilket min flickvän inte har nåt emot 🙂 (även om hon inte vet skälet till det…).
  Jag har sedan läst på internet att ett tips till kvinnor är att fästa t. ex. ett elektrodpar på vardera blygdläpp, och ett annat elektrodpar med en ena plattan fäst i mellangården, och den andra över klitoris (eller precis bredvid, beroende på hur känslig man är). Såklart krävs att man är rakad – det är väl enda nackdelen, om man inte tycker om att vara kal…
  Jag har också ”tillverkat” lite andra hjälpmedel och testat mig fram – bland annat en metallstav som jag fäst en elektrod på, och sedan fört in i anus (jag njuter mycket i stjärten – tänk på att mannens g-punkt sitter där…), och jag har också provat med en metallring som precis passar runt penisroten, och fäst elektroden vid den (i det senare fallet får man ha väldigt svag pulsintensitet, för effekten blir kraftig!).
  SLutligen vill jag understryka att TENS:en drivs av några vanliga småbatterier och inte på minsta sätt är farlig, även om det varnas för att använda den om man har hjärtproblem/pacemaker, eller är gravid. Sedan är det upp till en själv vilka inställningar man tycker är sköna – om man vill kan man skruva upp intensiteten så högt att njutningen blir blandad med smärta, vilket kan vara upphetsande ibland.
  Den som har fler frågor får gärna fråga på!

  Svara
 4. ELOMAN

  Kan säga att det med elektrosex är fruktansvärt skönt, iaf för mig som kille, finns nog ingen bättre orgasm att få, om du inte har provat det så måste du göra det, grymma orgasmer får man…..

  Svara

Skriv en kommentar!