Om jag var kvinna

En intressant filosofisk fråga som i min erfarenhet ofta dyker upp i sammanhang där alkohol förtärs är frågan om hur det skulle vara att ha motsatt kön för en dag. Dvs, kvinnor vaknar upp och upptäcker att de är män och vice versa.

Vad hade man gjort? Givetvis hade man utforskat hur det varit att ha sex som det motsatta könet. Jag själv är enormt nyfiken på hur det känns att ha sex som kvinna. En mycket speciell person för mig (som är kvinna) sa att hon ville veta hur det kändes i kuken när den var hård, om det liksom pirrade i den eller hur den kändes när den var styv. Hon tyckte det verkade lite spännande, killar har ju ”så mycket mer där” än tjejer.

En gång på en fest hörde jag att en av tjejerna ville gå runt och liksom daska till saker med den. Daska till tjejer, eller skåp, eller möbler. Jag tänkte för mig själv att hon nog blandade ihop kuken med t.ex. en trädgårdsslang eller liknande redskap. Jag själv har aldrig fått något sug efter att daska till saker med min kuk. Även om jag hade fått det tror jag den är aningen för lite för att få till den rätta klatschiga känslan.

Själv hade jag gärna provat på att vara kvinna för en dag. Jag är nyfiken på hur det är att ha bröst. Visst, det kanske är en smula överreklamerat att ha tuttar, men jag skulle gå naken hela dagen bara för att få känna guppet. Givetvis hade jag provat på att ha sex också. Så mycket som möjligt. Jag är precis som de flesta nyfiken på hur det känns för kvinnor när kuken kommer in i kroppen.

Jag hade gått naken hela dagen. Spelar ingen roll om jag gick runt hemma eller gick ute på stan. Beroende på omständigheterna för den här händelsen så skulle jag anta att allting nollställs vid midnatt, så även om man blev arresterad så vaknar man upp i sin egen säng nästa dag. Ungefär som Bill Murray i den där klassiska komedin.

Vilken typ av kvinna hade jag velat vara för den dagen? Jag hade velat vara rätt mullig och ha stora bröst. Inget illa om små bröst, men iom att jag vill ”känna gunget” som det är, så blir det lättare med stora bröst.

Om man för det här vidare… tänk vilken märklig värld det skulle bli om varenda människa vaknade upp nästa dag och plötsligt hade bytt kön. Tänk om det var permanent? Debatten om feminism och jämställdhet skulle ta en ny och mycket intressant vändning. Mansgrisarna skulle bli tvungna att snabbt tänka om i sina värderingar när de plötsligt själva var kvinnor. Överhuvudtaget skulle det bli mycket intressant. Ingenting skulle vara sig likt.

Vad skulle du göra om du vaknade upp och hade bytt kön på nåt magiskt vis under natten? Hur skulle du tillbringa din dag? Om det var permanent, hur skulle det förändra ditt liv?

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Om jag var kvinna

 1. Eva

  Efter bytet skulle jag direkt gå in och få löneförhöjning för att sedan snabba mig att byta tillbaka kön igen….

  Vilken lön jag skulle få :-))

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Varje gång jag börjar fundera på det här med kön och spontana könsbyten kommer jag att tänka på en kort berättelse som skrevs i slutet av 50-talet. Författaren av den är dessutom en av mina favoritförfattare, men han skrev den lilla berättelsen på en dag.

  Den heter ”All You Zombies” och i korthet så handlar den om en person som med hjälp av ett hål i tiden/rummet, ett könsbyte samt väldigt mycket planering blir sin egen mor och far.

  Det är en väldigt märklig liten berättelse 🙂

  Svara
 3. fröken

  Jag skulle helt klart vilja knulla! Och runka….gå omkring naken för att känna hur det är att ha något dinglande mellan benen. Verkar obekvämt men det är det säkert inte hehe. Finns säkert en uppsjö med fler saker att upptäcka…mycket spännande tanke.

  Svara
 4. Pingback: Kvinna till man at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!