Min första gång

Jag tänkte börja med att haka på i farten och berätta om min första gång..

Jag var borta hos ett gäng kompisar, vi var ute och festade/dansade lite på ett drogfritt party för ungdomar som kommunen i fråga hade ordnat. Min dåvarande pojkvän som var lite instabil var frånvarande hela kvällen, smet undan och snäste åt mig så jag höll mig till mina väninnor och de andra pojkarna i gänget. Bland annat en casanova som flirtat flitigt med mig tidigare. Å andra sidan så flirtade han med alla, det var bara så han var.
När kvällen var över följde jag med hem till min pojkvän, jag hade ju alla mina saker där så jag sa bara kallt åt honom att det var slut och promenerade iväg med min väska.

Lägligt nog, de som bodde närmast var casanovan och hans yngre bror som också varit med under kvällen. De var en stor familj så de två bröderna delade rum och den yngre hade sin flickvän hos sig. Jag ringde casanovan och han mötte upp mig utanför så följde jag med in. Det fanns ingen annan sovplats än bredvid casanovan så där hamnade jag. Kort efter lampan släcktes så började hans händer att vandra. Jag tänkte efter en kort sekund, det var slut med min pojkvän (jag har alltid avskytt otrohet) och casanovan var riktigt attraktiv. En pojke som alla flickor ville vara med, en total charmör. Även om jag visste då att det inte spelat någon roll för honom vem jag var i det läget, så var det ändå smickrande för en ung och osäker flicka att den som alla ville ha hade för kvällen valt mig. Så jag lät hans händer vandra och besvarade hans kyssar intensivt.
Det var på den tiden då pojkar inte tyckte att förarbete krävdes och han lade sig alltså relativt fort på mig och började lirka in sitt redan hårda och pulserande kön i mig. Det lyckades efter lite trixande och jag grimaserade till av smärta. Han märkte väl att jag spände mig så han stannade upp och frågade om det var något på tok. Det var här jag skulle ha upplyst honom om att jag var oskuld, men jag svarade helt sonika: ”Nejdå, det är ingenting..”
Så han tog min oskuld där i sin säng, utan att veta om det och dessutom låg hans lillebror med flickvän i en säng 3 meter bort.

Han gjorde sin sak efter de berömda ”tre juck och en suck” så jag hann inte känna något annat än smärtan som följer en första penetrering. Jag blödde inte heller så det avslöjade inte min hemlighet, inte då. Flera år senare, tredje gången vi hade en sexuell relation en tid, så avslöjade jag för honom att det var han som tagit min oskuld där och då.

En liten lustig sidoinformation i det hela är att under det tredje och sista relationstillfället så blev jag med barn och hans son ligger just nu i sin säng hemma hos mig och sover. Så när han blir stor kan jag avslöja för honom att hans pappa, casanovan, tog min oskuld en gång för länge länge sedan..

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Min första gång

  1. Pingback: Klumpesnusks första gång at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!