Kvinna till man

Ang Klumpesnusks inlägg om detta med att byta kön för en dag, så fick det mig att fundera. Vad skulle jag göra om jag fick vara man för en dag..?

Jag skulle faktiskt prova att runka, se hur det känns när kuken växer och sedan känna på hur en utlösning känns. För oss kvinnor är det lite annorlunda, vad jag fått förklarat för mig. Om det hade varit lika speciellt för min sambo att få utlösning som det är för mig att få orgasm så förstår jag inte varför han inte runkar hela dagarna. Det är ju en helt underbar känsla, jag vet inte om jag upplever saker och ting annorlunda i och med att jag kan ha svårt för att komma ibland, relativt ofta. Bara det att min första orgasm under själva samlaget kom under min befintliga relation, för ca 2 år sedan snart.

Detta med ilningarna i kroppen inför en utlösning hos männen tror jag att jag känner igen.
Dock skulle jag vilja utfortska hur det känns att vara inne i en kvinna. Att sakta föra in kuken i det varma och fuktiga, millimeter för millimeter och känna hur hon skulle nypa tag om min lem med sina muskler (jag gör det själv och utgår ifrån att de flesta kvinnor, helst alla, kniper för att förhöja njutningen).
Det skulle onekligen vara en intressant känsla och jag skulle ta tillfället i akt och känna efter hur det känns när man rör vid kuken på olika sätt, för att lära mig vad som kan kännas skönt och inte. Hade jag varit man som blivit kvinna för en dag hade jag absolut pillat, smekt och nypt mig själv i hopp om att hitta de olika erogena punkterna på en kvinnokropp så man inför framtiden faktiskt vet vart de sitter.

Något jag också skulle göra om jag var man för en dag är att prova slå på något, kanske en avsiktligt uppställd planka för just detta ändamål. Eller ännu bättre, gå på gym, lyfta lite vikter och pressa gränserna.
Det låter underligt kanske och det är inte så att jag tror att alla män är Hulken, men något jag tänkt på genom åren, är att de flesta pojkar/män jag träffat på har varit så mycket starkare än mig. För en gångs skull skulle jag därför vilja se hur det är att vara man och alltså rent naturligt starkare än jag är till vardags. Nu pratar jag rent fysiskt såklart.

För att inte tala om hur det skulle kännas att, som man, urinera ståendes!

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Kvinna till man

  1. klumpesnusk

    Att kissa stående är faktiskt ett underskattat nöje anser jag. Min personliga favorit är att vakna på morgonen och gå och ställa mig och pinka ”hands-free” och stå och sträcka på sig och låta tankarna flyga.

    Klart underskattat sätt att inleda dagen på!

    Svara
  2. Pingback: Om jag vore man för en dag… : SexNytt.se - Mias sexblogg - En mogen kvinna funderar & poserar ;-)

Skriv en kommentar!