Här har ni mig

Hej allihopa!
För att stilla er eventuella nyfikenhet lite så tänkte jag skriva lite kort om mig, den omnämnda nya skribenten här på Klumpesnusk.se.

Sheila, har vi valt att kalla mig här, pga av att jag alltid varit intresserad av Australien och som många av er säkert vet benämns en kvinna där som just sheila. Klumpesnusk associerar sheila med en stark och självständig kvinna, som han själv sa, så det fick bli det. Jag vill gärna tro att det är sådan jag är, stark och självständig.

I övrigt bor jag en bra bit ifrån Klumpesnusk men jag känner honom privat sedan några år tillbaka. Jag har blivit erbjuden att skriva med honom förut då har ett lika stort intresse för sex, men inom olika områden och vi har ibland väldigt olika åsikter om saker så vi har en tro på att vi kommer komplettera varann riktigt bra här för att täcka ett lite bredare spektrum om det otroligt breda ämnet SEX. Förutom det faktum att jag är kvinna och kan ge en annan vinkel på saker bara genom det, så är jag väldigt intresserad av de lite tuffare tagen. BDSM med mycket av det som tillhör det området. Bondage, smisk och dominering. Vanligtvis har jag varit den undergivna men har mer och mer upptäckt att jag har tendenser att fungera riktigt bra som den dominanta också. Men mer om det tar vi en annan gång..

Jag tror detta får räcka för nu, på återseende kära läsare..

Läs även dessa inlägg:

13 reaktion på “Här har ni mig

 1. Mia

  Spännande. Uppskattar den delen av den sexuella världen. Även jag undergiven, med smått dominanta tendenser. Eller rättare sagt, jag är inte främmande för att utforska även de sidorna. Ser fram emot dina inlägg.

  Svara
 2. Adam

  Roligt att träffas Sheila!
  Även vi har en dragning åt BDSM hållet, så det ska blir roligt att läsa dina tankar och åsikter.

  Svara
 3. dentanta

  oo, låter intressant! Ännu större anledning att komma hit=) Är nybörjare på bdsm så slukar allt jag hittar, testar och utforskar
  Bra bra förmodligen ännu bättre nu!

  Svara
 4. sheila Inläggsförfattare

  Adam: Din länk var till blogger i ena kommentaren och blogspot i den andre. Därför blev det lite tokigt. 🙂

  Svara
 5. Mia

  Välkommen välkommen!
  Ser gärna att du drar in bdsm i den här bloggen, den har varit lite vaniljig ;P
  Hoppas på fler upplyftande inlägg från er båda!

  Svara
 6. BR

  En eloge och applåder för sensuell, lockande, pirrande skönt upphetsande läsning blandar med läckra bilder och sköna filmer…….
  Återkommer gärna till denna blogg för fantasiladdning 😉

  Svara

Skriv en kommentar!