Gruppsexblogg?

Klumpesnusk är vad jag kallar mig. Det ska tydligen betyda ”gruppsex” på norska, även om jag har mina aningar om att det kan vara en påhittad fras.

De senaste två dagarna har jag funderat på bloggande och grupper med människor. Jag har funderat på hur det vore om fler skribenter samlades på den här bloggen, och Klumpesnusk blev namnet på oss som grupp snarare än mig som individ? Att vi blir ett litet kollektiv, löst sammanhållet via våran gemensamma önskan om att skriva om sex, om våra tankar kring sex och dela med oss av erfarenheter och åsikter.

Kort sagt: att bli en gruppsexblogg. Att jag hittar på nåt nytt alias för mig själv och att jag tar på mig till viss del rollen som spindel i nätet för en grupp med människor som skriver här? Vad tror ni, är jag helt ute och cyklar?

Det kanske är lite svulstigt att säga så, men om vi säger så här: om du vill blogga någorlunda regelbundet under ett valfritt namn här, och bli en del av Klumpesnusk som blogg så ser jag att det är öppet för ansökningar. Jag och Sheila skriver relativt mycket och ofta, men jag tror det finns plats för minst en till. Om du är intresserad av att se en till knapp däruppe där det står ”Om [ditt namn]” på, skicka in ett exempel på dina skriverier till mig via mail, och sen ser vi om din stil passar in här.

Jag vill också rikta en inbjudan till Emmy som skriver bloggen ”Knulla” -en blogg med ett rakt-på-sak-namn om nånsin jag sett ett- om du fortfarande är less på Metrobloggens bullshit, hör av dig till mig. Jag gillar det du skriver, och det är trist att se en trevlig tjejs skriverier drunkna i reklam och bannlysning av dig.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Gruppsexblogg?

 1. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Ja, det insåg jag en stund efter jag skrivit detta inlägget – jag är expert på att komma på saker efter jag klickat på Publish-knappen. Det är något som oroar mig enormt, men samtidigt så finns möjligheten att det blir en fler-personlighets sak, eller vad man nu ska kalla det.

  Som det är nu är ju bloggen starkt färgad av mina åsikter och min personlighet. Iom att Sheila började skriva här också så bidrog hon med sin personlighet och sina åsikter, vilket känns bra. Det är den ”bra”-känslan jag skulle vilja utöka, och skapa lite av ett skrivarkollektiv på nätet, fast med unika åsikter och välskrivna inlägg.

  Svara
 2. Mia

  Jag tycker det är roligt och inspirerande att olika bloggar vågar gå sin egen väg och vågar vara annorlunda, det blir så lätt annars man fastnar i den svenska konsensus geggan om hur en blog skall vara, kör på bara, lycka till båda två!

  Svara

Skriv en kommentar!