Gasmask

Min sambo har snubblat in i en dimma av påhittighet. Han kommer med lite olika förslag om aktiviteter i sänghalmen, eller i ärlighetens namn så är det mest om aktiviteter utanför den.
Nu har han beställt (eller ska beställa) en gasmask.
Jag har tidigare talat med honom om detta med gasmask då det varit en del av många konversationer med BDSM människor runt om i Sverige. Dessutom ägde mannen som tog min BDSM-oskuld (vilket jag kan berätta mer ingående om i ett annat inlägg) en gasmask, tillsammans med många andra mer eller mindre skrämmande leksaker och tillbehör.

Nu en lång tid efter har han alltså gjort slag i saken och inom en relativt snar framtid så kommer jag bli knullad av en sexig man med gasmask.
Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till det men jag är absolut tänd på idén och jag avfärdar ytterst sällan kreativa aktiviteter inom det sexuella, innan jag provat.
Det finns dock vissa saker jag säger nej till redan innan.
Som tex:
Wet (urinlekar), scat (avföring) och vomit (som det låter, spya). Samt att jag inte är så förtjust i klismafili (analfixering med lavemang osv vad jag förstår). Det är ett stort NO NO i min bok.
Dessutom har jag en enorm fobi för fötter, vilket min fd Master hävdade att han skulle utnyttja, nrä jag var så dum att jag avslöjade det för honom. Just då funderade jag på huruvida jag omedvetet ville bli provocerad med ett par fötter i munnen.. Efter tanken kom kräkreflexen igång och jag insåg att det inte var så, jag var bara oförsiktig i mitt uttalande.

När vi ändå pratar om kinks så är ett spontant uttalande efter en snabb återvisit på Darkside, att det finns många olika ting som kan hetsa upp en människa.. Någon som tänder på näsbondage kanske? Eller varför inte mummification, att bli invirad i tex gladpack.
Jag dömer ingen, jag har en del underliga kinks jag med, som min fantasi involverandes ”doktorslekar”, eller vampyrismen jag vill se lite närmare på. Jag reflekterade bara över att vi sannerligen är olika alla människor och jag.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!