Flyttad och klar

Äntligen har jag flyttat. Eller snarare så gjorde jag det för några dagar sen, men pga diverse strul var det inte förrän nu ikväll som bredbandet vaknade till liv.

*suck*

Men nu är jag tillbaka. Dock får jag besök till helgen, och min fritid brukar vara rätt upptagen med att packa upp och möblera, men om jag får en snuskig tanke lovar jag att dela med mig av den omedelbart! 🙂

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Flyttad och klar

 1. Dreaz

  Puuh, var lite orolig att du var inne i en skrivar/publicerings torka. Hoppas flytten gick bra 🙂 Hur har det gått med den franska damen som du visa bild på förut (svartvit,likgiltig blick,analt oftast) hittat nått mer på henne? Det skulle förgylla tillvaron lite =)

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Nejdå, ingen skrivtorka. Däremot är jag lite för ”utspridd” (jobb, fritid, möblera lägenhet, packa upp saker, socialt liv, etc) för att riktigt ha bra skrivro, och därför kanske det är lite sporadiskt med de mer djupsinniga inläggen ett tag framöver.

  Den franska damen… jag har inte direkt letat efter bilder, men jag kan sätta mig nån dag och sammanställa de jag har, så kan det nog bli nåt litet inlägg också.

  Svara

Skriv en kommentar!