Färgklick i vardagen

Tidigare idag blev jag stoppad av en tjej. Det var på Coop Forum, jag var där för att köpa lite mat för kvällen och morgondagen. Hon undrade om jag hade tid en stund, hon gjorde en undersökning kring människors inköpsvanor och ville ställa några frågor om mina egna inköpsvanor samt vad jag tyckte om daglighandeln i största allmänhet.

Först kände jag en spontan motvilja att göra det, trots att jag hade hur mycket tid som helst i världen. Jag ogillar att stå och prata med vilt främmande människor om olika saker, och undviker helst såna här saker.

Den känslan försvann fort när jag såg hennes urringning. Hon hade en ganska djup urringning, med två fina bröst som man såg övre hälften av. Så här i efterhand tror jag att klädseln var väldigt medvetet vald, men den funkade på mig.

Allt medan jag stod där och svarade på hennes frågor kunde jag inte låta bli att titta på hennes bröst. Runda, lagom storlek och såg mycket hälsosamma ut. Känslan av att vara en stor mansgris var överhängande, men jag resonerade som så att om hon inte velat att man tittade på hennes bröst så hade hon kanske valt nån annan klädsel.

Hon var hur som helst väldigt artig, och jag kände mig lite gammaldags ridderlig där jag stod och fånstirrade ner på hennes tuttar. Hennes bröst och den lilla gnistan som jag kände när jag tittade på dem var definitivt en färgklick i en annars väldigt grå vardag.

Tack, du okända tjej med undersökningen och de fina brösten. Jag tror du förgyllde många mäns dag.

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Färgklick i vardagen

 1. julia

  Det är inget nytt i världen, men i lilla bloggvärlden är de väl ganska nytt? Iaf för mig.

  Du får fortsätta hur länge du vill, jag skrev bara ett litet inlägg i min blogg och länkade.

  Svara
 2. Marshall

  Dom filmade en fejk undersökning och dom fick folk att skriva på en protest mot H2O för hon hade en sådan urringning. Hon hade en kamera i toppen som filmade allas blickar.

  Svara
 3. Ben

  Hej!
  Tänkte bara att det skulle vara intressant att läsa något inlägg av dig ang. kvinnors fontänorgasm. Har du ngn gång varit med om det och i sånt fall, vad tycker du? Upphetsande eller avtändande?

  Svara
 4. sheila

  Hej Ben, är lite nyfiken på om det är Klumpesnusk du menar eller lilla mig?
  Har väldigt lite vetskap om Klumpesnusks erfarenhet av fontänorgasmer, men själv har jag haft 3.. Jobbar på att bemästra tekniken.
  Men det vore kul att veta vem du menar..?

  Svara
 5. Mia

  Hehe, det känns lite bekant, har stått med såna formulär några gånger, det var definitivt trevligare (och lättare) att intervjua killar än tjejer…

  Svara

Skriv en kommentar!