En sprutbar dag idag

Jag har en orgasmfixerad dag idag. Är kåt mest hela tiden, och mina tankar cirkulerar kring ett enda ämne hela tiden – att få spruta.

När jag surfar porr letar jag efter sprutbilder och filmer. Killar som sprutar på bröst, fittor, magar, rumpor och även ansikten. Att få se satsen komma ur kuken är det som tänder mig idag. Ingenting annat verkar spela så stor roll.

Jag fantiserar om min egen sats. I min fantasi har jag ett par villiga bröst som tar emot den. Eller ännu hellre, en varm och gapande mun som halvleende sväljer den. När jag runkade i duschen njöt jag av att se sperman spruta ur min kuk, och blev lite besviken att det var över så fort.

Min kuk är lite öm sen duschen, men när den hämtat sig vill jag dra en till handtralla så jag får spruta en gång till – även om det den här gången kommer att gå ännu fortare.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “En sprutbar dag idag

  1. Kalle

    Jaha, du med, likadant för mig när jag vaknade i morse var jag också vrålkåt med en stenhård kuk som bara ville spruta. En vecka i celibat utan ha fått spruta i min tjej och en vecka till innan hon kommer hem blev för mycket så jag insåg ganska omgående vad jag var tvungen att göra. Eftersom jag redan låg där naken och kåt i sängen började jag runka ganska intensivt men insåg ganska snart att det inte räckte för att tillfredsställa min kåthet så jag vandrade ut i badrummet och tog fram en salva jag hade köpt tidigare i år som ökar blodflödet i kuken, sedan var det bara att massera in min kuk och min pung, en varm skön känsla spred sig. Jag gick tillbaka till min säng och fortsatte, såg till att den oerhörda känslan dröjde sig kvar, men något fattades så jag fick fram en skön bild på nätet där en tjej suger av en kuk, den ökade min känsla och längtan efter att bli avsugen, jag var fortfarande i sängen och när det var dags för att spruta drog jag på en kondom som jag nästan omedelbart fyllde med en ovanligt stor och stark utlösning. Låg sedan kvar i min säng en stund innan jag gick ut och tog en dusch. Får se om denna behandling måste göras om idag, kanske man vet aldrig, kåtheten är kvar och min kuk återhämtade sig bra inte det ringaste öm efter handtrallen, utan beredd igen.

    Svara

Skriv en kommentar!