Det dummaste som finns i porr

Porr har uppfunnit en hel del rätt korkade saker. Överdrivet akrobatiska ställningar, killar som sprutar litervis med sperma och har kukar som kan användas som domkrafter, tjejer som har så stora silikontuttar att de inte kommer in genom dörren.

Osv osv osv. Listan kan göras lång.

Men ingenting kommer riktigt nära den totala dumheten med att suga på en löskuk. Vem sjutton kom på det, och vem sjutton trodde det var sexigt? Dildon bryr sig inte, det finns liksom ingenting där att stimulera med munnen. Det är lika meningsfullt som att säga tack till ett vägguttag.

Egentligen skulle det här bli en lista över korkade saker som porr ägnar sig åt, men faktum var att jag inte kunde komma på nånting som ens kom i närheten av samma dumhets-faktor som att suga på en dildo. Jag tänkte att det säkert dyker upp nåt i mitt snusksurfande, men det gjorde det inte.

Så, såvida inte någon har nåt som är lika (eller mer) dumt i porr att berätta om så utser jag detta till det absolut mest meningslösa som finns i porr. Det enda något sånär vettiga syftet jag kan tänka mig är om man behöver fukta plastkuken litegrann, men jag har ännu inte sett den funktionen användas i porr alls. Överallt man ser detta så är det som om det var en riktig kuk.

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Det dummaste som finns i porr

 1. Johanna Sjödin

  Möjligen att det är roligt i festliga sammanhang att undersöka vem som kan få ner en dildo längst ner i halsen. Jag har faktiskt sett detta live 🙂

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Jag med, men det är ju ändå en kul grej att göra. Att suga på en dildo som de gör i porrfilmerna är ju bara stenkorkat.

  Svara
 3. M

  Det kan ju också vara så att man tänder på att suga bara. Jag är inte speciellt fascinerad av tanken på att se det på film eller ens suga för sugandets skull på en dildo, men det är en tänkbar förklaring.

  En tanke som kom till mig eftersom jag själv blir oerhört kåt av att suga kuk, som du vet.

  Svara
 4. klumpesnusk Inläggsförfattare

  M: Ja, det är ju en teori som jag inte riktigt tänkte på faktiskt. Bra tänkt 🙂

  Och ja, jag vet att du gillar det *ler*

  Svara
 5. L & F

  Det är väl inget korkat med att suga på en dildo. Jag tycker om sugandet bara. Sen värmer man upp den lite och ger den lite glid. Tror inte att det dödar hjärnceller heller.

  Svara

Skriv en kommentar!