Är antalet sexpartners relevant?

Ang frågan som cirkulerar, inte bara här på sidan utan också i många av de erotiskt betonade bloggarna jag läser, om hur många sexpartners man haft började jag fundera på hur många jag haft.. Jag valde här på sidan ”Mer än 35 partners” då jag har för mig att det är ca 40st.
En väninna till mig från förr i tiden hade över 50 och trots att många skulle räknat henne som en madrass så var jag djupt imponerad då. Hon var som jag, väldigt bekräftelsesökande och vi tyckte att vi fick den genom sex med pojkar.

Jag har dock haft lite för mycket dragning till det trygga, jag har ofta återgått till det jag redan vet och provat på. Tidigare hade jag så kallade knull kompisar som jag kunde ringa så fort jag var singel. De var några stycken som jag träffat genom gemensamma vänner, bland annat en pojke (numera man) som jag var tillsammans med en gång för länge sedan. Vi passade inte ihop då utan några år senare, rent sexuellt. Även ett par svängar efter det hamnade vi i säng.
Det var väldigt bekvämt och hjälpte till att siffran på erövringar höll sig på en någorlunda normal nivå.

Frågan är varför detta nu kan vara relevant..?
Jag har träffat på en man som varit oskuld och det han saknade i erfarenhet hade han i försiktighet. Han var mån om mig och sådär trevande upphetsad. Jag kände mig verkligen speciell för det han gjorde med mig då hade han inte gjort med någon annan förut.
Precis som jag träffat på män (många fler alltså) som haft många sexpartners. De har visserligen varit erfarna, de vet vad de vill och har koll på vad en kvinna vill ha, om de haft sex på rätt sätt.
En man jag varit med (i omgångar) var bra i sängen enbart den sista gången, trots att vår relation var periodvis under 9 år! Han hade alltså inte haft sex på rätt sätt..

Den jag lever med idag har sex på helt rätt sätt. Han är relativt erfaren, men ändå bryr han sig om mig. Aldrig någonsin har han bara lagt sig över mig och pustat och frustat. Alltid har hans händer och hans tunga gjort ett underbart förarbete, förutom de snabbisar vi tagit men då är det okej att frusta lite.
Sålänge man verkligen ser varann och den andre känner sig så speciell som man tycker att den än så är de tidigare erfarenheterna oviktiga.
Mina erfarenheter säger ingenting om hur min sorta kärlek vill ha det, han är ju en individ med sina speciella kinks, precis som jag är med mina.

Strunta helt enkelt i antalet sexpartners, det är överkurs.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Är antalet sexpartners relevant?

  1. klumpesnusk

    Absolut. Antalet sexpartners är egentligen en trivial statistik. Jag slängde mest upp frågan i ren nyfikenhet, och hittils har resultaten överraskat mig en del.

    Men sett i det stora hela är siffran helt oviktig och mest lite värdelöst vetande. Mängden sexpartners har ingen som helst betydelse för hur duktig eller ej en person är.

    Svara
  2. Pingback: Resultatet av pollen om sexpartners at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!