Sorgligt underrepresenterade typer av kvinnor

Jag älskar kvinnor. Jag älskar nakna kvinnor. Jag älskar att se alla de former och färger och typer av kvinnor utan kläder.

Men det finns ändå vissa kvinnotyper som jag anser är överrepresenterade, och andra som jag drömmer om att få se mer av. T.ex. är jag väldigt less på det som jag brukar sammanfatta rätt avsmakligt som ”teens”. Ni vet säkert typen, unga slanka söta små tjejer som oftast annonseras som att de precis fyllt 18 eller liknande, även om man vet att de mest troligt är en bra bit över det i verkligheten. De har perfekta små bröst, är oftast helrakade och har sockersöta ansikten.

Bläh. Dödligt less på den typen av kvinnor. Det är inte kvinnor, det är… jag vet inte. Det är nåt slags konstig trend i porrvärlden. Jag vill ha kvinnor, inte små docksöta tonåringar. De annonseras ofta som oskulder i desperat behov av att få sig ett ordentligt knull nu när de blivit ”lagliga” och liknande strunt.

Vet ni, det är nåt som inte tänder mig – oskulder. Det är en sån klyscha som bara irriterar mig. Jag har varit med några oskulder, och låt mig säga er – de är inte de självsäkra kåtmonster som man marknadsföringen framställer dem som! Faktum är att jag nog hellre föredrar en kvinna som varit med ett tag än nån liten osäker oskuld.

Jag är också lite less på att se nakna västerländska kvinnotyper på bild. Javisst, jag älskar blondiner och rödhåriga tjejer, och brunetter och även tjejer som snaggar av sig håret. Men jag saknar de lite mer exotiska tjejerna.

Varje gång jag hittar en uppsättning med bilder på en kvinna som ser ut som om hon har etniskt ursprung i mellanöstern eller indien blir jag glad. Även om kvinnan kanske inte sätter fart på mina byxor med en gång så är det kul att se en motvikt.

(En av mina mindre fantasier är faktiskt att få fotografera en muslimsk kvinna helt naken förutom en slöja som döljer hennes ansikte)

Så, här får ni två uppsättningar med sånt. Hoppas dessa bilder sätter fart på era byxor – eller vad ni nu har eller inte har på er.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Sorgligt underrepresenterade typer av kvinnor

 1. Eva

  Och du Klumpesnusk,
  var finns (före-)bilderna på de underbara äldre kvinnorna? Som äldre kvinna själv kan jag känna mig ganska ensam i vissa sammanhang…

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Jag önskar jag hade dem. Äldre kvinnor lyser också med sin frånvaro och det tycker jag är fantastiskt tråkigt och är definitivt nåt jag gärna ser ”mer” av i form av nakenbilder 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!