Som motvikt till föregående inlägg…

… kommer här en uppsättning bilder på en buske som jag faktiskt gillar. Jag vet ingenting om den eller modellen, men bilderna tilltalar mig.

Dessutom har jag redan insett att bilder är nånting som är poppis hos er, och enligt pågående undersökning är det nåt ni efterfrågar 🙂

Enjoy!

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Som motvikt till föregående inlägg…

 1. Johanna Sjödin

  Trevliga bilder och snygg banner! Jag föredrar också ”buskar” framför helrakat, men då jag vill göra en fittavgjutning kommer jag bli tvungen att raka bort mitt kära hår ”annars blir det en vaxning” som en klok kvinna uttryckte det 🙂

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Ja, ska man gjuta av murvan kanske inte en stor fin buske är det mest praktiska 🙂

  Jag är väldigt antingen-eller vad gäller hår på musen. Jag brukar föredra mina tjejer att antingen vara helt orakade eller helrakade. På bild tycker jag dessutom att en helrakad fitta gör sig väldigt dåligt, det blir visuellt lite för mycket Barbie-varning på sånt. En fin buske gör sig visuellt bättre.

  Svara
 3. Eva

  Håller med dig Johanna!
  Fula linjer men tyvärr kräver omgivningen att man tar lite tyg på ibland…..
  P.S Kall blir kvinna oxå!

  Svara
 4. Calle Rehbinder

  Ja, det var en härlig buske – välproportionerlig och fint avgränsad – men framför allt inramandes en alldeles ovanligt vacker fitta.
  Jag är synnerligen svag för tydliga och framträdande fittor med rejäla blygdläppar, som inte döljs av hår.

  Annars är jag väldigt förtjust i rakat på blygden, men med en vackert friserad hårväxt ovanför. Hårväxten framhäver då den gudomliga fittan istället för att dölja den.

  Rakningen gör dessutom att cunnulingus (fittslickning på latin) blir så oerhört mycket trevligare och mer njutbart, för både den som slickar och den som blir slickad.

  Inte så dumt…

  Svara

Skriv en kommentar!