Små och breda, ja tack!

En typ av kvinnokropp som jag tycker hemskt mycket om är den typen som har små bröst och breda höfter. Jag vet inte riktigt vad det är som får mig att gå igång på det, men såna kvinnor tycker jag är otroligt sexiga. Små a-kupor och härligt breda höfter. Mums.

För några år sen när Big Brother gick så följde jag det ovanligt ofta (dvs när jag kom ihåg att det gick eller när jag råkade slå igång TVn samtidigt som det gick) just för att en av deltagarna var en tjej med sån kropp. Jag kom inte ihåg vad hon hette, men lite googlande gav vid handen att hon hette Britt, kom från vårat kära grannland Norge och tydligen vann det hela. Det enda jag minns med säkerhet är hennes kropp – små bröst och breda höfter. Jag hittade ett klipp på henne i duschen, men tyvärr försvann det nånstans och jag har inte lyckats hitta igen det.

Men om du är en tjej med breda höfter och små bröst som oroar dig över dina proportioner – sluta! Har du en fin putmage samtidigt så gör det bara din kropp ännu sexigare i mina ögon 🙂

Det finns minst en kille som älskar din kroppstyp, och det finns säkert fler också som inte gör så mycket väsen ifrån sig.

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Små och breda, ja tack!

 1. Pingback: Så sant som det är sagt! at Klumpesnusk

 2. Walter

  Kan bara hålla med, finns ingen snyggare kroppstyp. 😀 Även om kvinnokroppen är snygg överlag så är det min personliga favorit.

  Svara
 3. Maria

  Satan! Ser ju ut precis så, putande rumpa på det också.. Men de jag träffat verkar bara gilla rumpan och inte så mycket mer. Skit också 🙁

  Svara
 4. Wiliam Karlsson

  Jag tycker om den typ tjejer dom är så sexig,med en sån tjej kan man njuta av det goda livet mmmm.

  Svara

Skriv en kommentar!