Sexiga kvinnor i OS

Jag är extremt ointresserad av OS eller sport på TV i största allmänhet. Jag känner personligen att OS har blivit kommersialiserat och förlorat sina rötter, men också känner jag det som lite hyckel att sitta i en bekväm soffa och se på när andra människor sliter ihjäl sig 🙂

Men tidigare idag slog jag på dumburken och råkade hamna mitt i spjutkastning för damer. Jag måste säga, den ryskan (vid namn Maria Abakumova) som hivade iväg sitt spjut var otroligt vacker och sexig – och paraden tog inte slut där. Jag har alltid tyckt att en del kvinnliga atleter är riktigt vackra, speciellt när de lyckas kombinera den där vältränade och atletiska looken med att ändå se ut som kvinnor. Jag har skrivit om detta tidigare, som regelbundna besökare kanske minns.

Så min slutsats är att kanske borde jag titta mer på damsport. Speciellt tycker jag att damernas beach-volley lockar lite extra…

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!