Sex på nakenstranden

Det här är inlägget jag tänkte börja jobba på innan allt strul med webhotellet började i Juli. Jag trodde att jag börjat på det tidigare, men jag hittar inget utkast så därmed börjar jag om från början.

Så här var det. Jag hittade en bunt med mysiga smygtagna bilder på olika par som har sex i smyg/öppet på nån nudiststrand. Jag vet inte hur ”äkta” de är – för allt vad jag vet kanske de är 100% arrangerade i förhand – men oavsett vilket började jag tänka lite på det.

Min traditionella hållning till nakenhet och sex har varit att i nakenhet i sociala sammanhang ska vara åtskiljda från nakenhet i sexuella sammanhang. Men det här känns inte rätt för mig längre, faktiskt. Människor är sexuella varelser, oavsett hur påklädda vi är eller inte är. Ett inlägg av Johanna Sjödin där hon berättar om hur hon blev knullad på en brygga mitt på blanka dagen fick tankarna att rulla vidare.

Visst, man behöver kanske inte helt släppa på hämningarna, men varför får man inte ha sex helt öppet? Det enda riktiga svaret jag kan komma på där är att det är detta eviga moral-stigma som hindrar oss. Åsikten och uppfattningen att sex är nåt fult och skamligt, och helst skall hålla till bakom stängda dörrar. Man kan inte tvinga oss att INTE ha sex, men moraltanterna har åtminstone vunnit segern över var vi får ha sex.

Men det här ändras tack och lov. Tack vare öppensinnade människor som just Johanna eller Calle börjar attityden till sex och nakna kroppar att bli mer liberal, mer human och mer (i mina ögon) normal.

För jag tror och hoppas att vi människor i framtiden har sex helt öppet, utan skräck för repressalier. Att vi i framtiden firar sex som det som det verkligen är – nånting vackert, nånting att delta i, nånting att fira – snarare än nånting som man ska ha komplex och skämmas över.

Vad tror ni? Tror ni att mänskligheten nånsin kommer över sitt självskapade stigma kring sin egen sexualitet? Eller blir vi kvar i medeltiden ytterligare?

Som avrundning ger jag er de fem uppsättningar med fluktbilder som jag hittade. Klicka på förhandstitten för att dra hem ett zip-arkiv med respektive bilder.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Sex på nakenstranden

  1. Nicke

    Först. Tack för att du är tillbaka. Saknaden har varit stor. Nakenbad och sex på stranden, javisst. Mellbystrand och Hagön är våra favvisar. Där går att göra bådadelar, både med o utan publik. Hur kan man bada med kläder på? Vet ej ännu någon som provat ute naken, som sen fortsätter på textilavdelningen.

    Svara
  2. joakim

    skulle gärna stå och onanera medansjag såg på er , älskar visa mig naken och kåt. i naturen. grancanarias runkplaya är mitt favvotillhåll.

    Svara

Skriv en kommentar!