Frågor om min bloggframtid

Titta till höger och ni ser en ny och något mer seriös poll än tidigare. Det är nämligen så att jag känner mig som om jag famlar i mörkret kring vad mina läsare vill läsa om.

Visst, jag har alltid sagt att jag i första hand skriver för mig själv och officiellt så bryr jag mig inte om mina läsare – men det är inte helt sant. Jag vill veta vad ni vill läsa om. Det känns som om jag skriver för en väldigt tyst massa när jag inte får så mycket feedback i form av kommentarer kring det jag publicerar.

Några av dessa alternativ är beroende på saker jag inte riktigt kan kontrollera själv. Exempelvis amatörbilder, vill ni se mer såna måste ni också bidra med dem själva. Jag tackar enormt mycket de som tidigare skickat in sköna bilder, och jag hoppas fler vågar göra detsamma. Sexleksaker kräver t.ex. någon som är villig att sponsra mig med dem, och de sexleksaker som finns för kvinnor kan jag av naturliga skäl inte recensera själv (även om jag tror att jag lätt kan hitta någon som är villig att göra det åt mig).

Väljer ni ”Annat”-alternativet ber jag er att lämna en kommentar med vad det är ni saknar. Jag är ingen tankeläsare, tyvärr! Fast jag önskar jag var det, hade gjort mitt sexliv betydligt mer spännande…

Så, även ni som smyger i bakgrunden – rösta!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!