Fortsatt kamp!

Regnet öser ner ute, och jag kämpar med mitt inlägg om erotisk konst. Aldrig har jag varit med om ett ämne där jag haft så svårt att dels skriva lite objektivt om det, men också sammanfatta mina tankar kring det. Hur jag än gör missar jag nånstans och blir inte nöjd med resultatet. Antingen missar jag nåt när jag skriver om erotisk konst, eller så inser jag att jag inte representerar mina egna tankar på ett rättvist sätt.

Därför är det tur att det finns många bloggar som skriver bra om annat. Min feedreader är tjock med olika bloggar, och jag njuter av att läsa andras tankar medan mina egna hamnar lite på sparlåga och förhoppningsvis mognar. Jag tycker t.ex. fortfarande att Adam & Eva på Ormen i Paradiset är Sveriges kanske bästa snuskbloggare, och jag uppskattar hur frikostiga de är med bilder på sig själv. Det skrivna ordet är visserligen magiskt, men en trevlig bild är alltid välkommen. Johanna Sjödin och Handsome Ranger är två andra bloggar jag noggrant följer – Johanna har starka åsikter och det är alltid intressant att få sina egna fördomar och tankar ifrågasatta via hennes funderingar, och Rangern skriver på ett sätt som är mig fullständigt främmande, vilket återigen är stimulerande.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Fortsatt kamp!

 1. Adam & Eva

  Shit va söt du e 😉 Blir nästan tårögd. Verkligen roligt att du gillar våran blogg, när det kommer från dig vet vi verkligen att du menar det oxå!

  Säg oss…hur kan vi återgälda detta? Önska en bild eller en film eller en historia…snälla!

  Svara
 2. handsome ranger

  Hahaha… Tack, om det nu är en komplimang. Det lät iallafall som en. Hur nu något som är fullständigt främmande kan vara stimulerande. Hursomhelst så blev jag glad av det du sa…. tack igen. =)

  Svara

Skriv en kommentar!