För mycket av det goda

Jag har tidigare nämnt att jag gillar en naturligt hårig mus. Så länge det inte går överstyr tycker jag att en orakad fitta kan vara väldigt sensuell och vacker att såväl se på som röra vid.

Men ibland går det överstyr. Faktiskt så tycker jag de flesta ”naturliga” porrsiter är fantastiskt tråkiga. Jag har vid flera tillfällen tidigare gnällt över detta, över hur bildsidor med ”naturliga” kvinnor i själva verket handlar om hår-fetisch och inte om att se orakade kvinnor. Man letar rätt på de mest lurviga kvinnorna som finns, för det är inte en naturlig kvinna som är attraktivt – det är en så stor buske som möjligt som det handlar om.

Så jag ger ett exempel på när jag tycker det har gått för långt. När det är själva hårigheten snarare än kvinnan som är det som tänder en.

Jag vill också understryka att jag inte har nåt emot människor som har den här fetischen. Som Freud sa en gång: ”Det enda onaturliga sexuella beteendet är inget alls”. Men jag känner mig lite trött på att leta efter bilder på naturliga kvinnor och istället hitta hår-fetischer.

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “För mycket av det goda

 1. m

  Menar du att den här kvinnan är abnormt hårig? Hon har en abnormt konstig liten trosa som sitter helt på snedden.

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Abnormt hårig är väl kanske att ta i… men hon är definitivt i den övre delen av spektrumet och även om jag gillar en fin buske är det där för mycket för min smak 🙂

  Svara
 3. Pingback: Hårhysteri | Johanna Sjödin

Skriv en kommentar!