Erotisk konst av Steve Hanks

Jag tar en paus från flyttpackandet (och mina humörsvängningar tack vare desamma – jag avskyr att flytta och det gör mig nervös, ledsen och otrygg) och ger er ganska mycket erotisk konst istället. Det här är en bunt med målningar från Steve Hanks, som har en väldigt inaktiv hemsida. Förutsatt att det är samma Steve Hanks på samma ställe, iaf.

Jag gillade dem, jag hoppas ni gör detsamma.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Erotisk konst av Steve Hanks

 1. Jenny

  Jag tycker alla bilderna var helt underbart vackra! 🙂

  Jag undrar, klumpesnusk, vad du tycker om piercingar? Bara nyfiken 🙂 Har funderat på att göra en i bröstvårtan, men jag kan inte bestämma mig ifall jag gillar det eller inte..

  Svara
 2. Christian

  Tjenna Klumpesnusk! När jag ser de här underbara bilderna så tänker jag på mina skisser som jag har i min block på skolan 🙂 Det jag tycker är synd är att alla kollar konstigt på mina skisser på den kvinnliga kroppen (Jag skissar när jag är tråkad på lektionen).

  Så jag undrar varför de känner så, kan det vara att jag är relativt ung (är 18 år), så att mina klasskamrater ser bara ”naket” och inte de fina i bilderna. upskattar gärna din teori på detta 🙂

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Först och främst tycker jag du ska scanna in dina skisser så jag får se dem. Blir väldigt nyfiken.

   Men som svar på din fråga tror jag det är som med det mesta som rör människokroppen – det är helt enkelt väldigt komplicerat. Även om vi lever i relativt liberala tidevarv så är den nakna människokroppen fortfarande nånting hemligt, och att beundra den som skönhet och konst orsakar ofta konstiga blickar. Det kan vara en mognadsfråga också, kanske är du tidigare utvecklad och mer frigjord än dina kamrater.

   Jag tror man skulle kunna fundera på detta i tusen år och inte bli klokare.

   Svara

Skriv en kommentar!