Efterlysning: ”Chloe”

Vet någon mer om den här tjejen? Jag har sett en bunt med bilder flyta runt på nätet, och jag har aldrig fått veta vem hon är/var. Den enda ledtråden är att bilderna ofta har namnet ”Chloe” anslutet. I övrigt finns ingen info.

Bilderna är nästan alltid likadana – svart/vita bilder där hon blir rumpknullad av en eller flera killar medan hon ser lite lätt uttråkad ut själv.

Har någon mer info om vem hon är och var bilderna kommer ifrån?

Exempel:

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Efterlysning: ”Chloe”

  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

    Adam & Eva: Ja, det har alltid varit lite av fascinationen med dem för mig. Att hon ser just lite ointresserad ut. Hon ser inte tillgjort kåt ut, hon ser inte ens kåt ut överhuvudtaget. Hon ser bara ut som om det var vad som helst som pågick.

    Svara

Skriv en kommentar!