Två orsaker…

… till varför jag inte skrivit nåt på ett tag:

1) Jag har ett nytt tangentbord och har inte vant mig vid det än. Tangentbord är otroligt personliga saker tycker jag, och mitt föregående hade jag i åtta (!) år, vilket betyder att mina fingrar var väldigt vana vid det. Precis som de flesta hantverkare känner man sig inte van med nya verktyg, och när mina tankar inte längre flödar över till datorn lika smidigt som tidigare känns det konstigt. Men fingrarna kommer att vänja sig (det har redan börjat) och då kommer produktionen att öka.

2) Jag har plötsligt fått ett liv igen, vilket gör att mina snusktankar är lite färre samt att tiden att sitta och plita ner dem på är desto mer begränsad.

Bubblare: Jag har fått en mindre sommarförkylning och nyser konstant. Även det är nåt som håller snusknivån låg.

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Två orsaker…

  1. Lucida

    Som du säger är det väldigt underligt att det är vanligare (tror jag) och mer accepterat med en äldre man och en yngre kvinna. Jag kan förstå att man som tjej vill ha en äldre kille under tonåren, tjejer är ju oftast lite före killarna i den åldern. Men sedan borde det svänga. Jag har läst flera gånger att kvinnor är som mest sexuella runt 30+ och männen som mest runt 20 (de är säkert mycket sexuella redan innan, men nog alldeles för oerfarna för en kåt kvinna i sina ”sex-bästa-år”). Dessutom kan en kvinna ha sex rent fysiskt i princip hur gammal hon än blir, men det kan inte mannen. Så egentligen borde det vara vanligare med äldre kvinnor och yngre män.

    Svara

Skriv en kommentar!