Sexiga kläder på mulliga tjejer

Nästan uteslutande tycker jag att de sexigaste kläderna på en kvinna är inga alls. Men det finns några saker som jag tycker enormt mycket om att se kvinnor ta på sig.

Jag är enormt svag för slitsade kjolar. En halvlång kjol med en ordentlig slits på sidan som visar glimtar av sommarbruna ben är bland det sexigaste som finns anser jag. Kombinera det med ett ankelband eller en liten tå-ring och jag är helt såld. Helst ska dessa kjolar vara i vit, tunn bomull så att man kan se de mörkare konturerna av benen under.

I princip allting som exponerar magen är nåt jag godkänner. Jag är väldigt svag för exponerade magar och mellangärden, speciellt på välsvarvade kvinnor. Återigen, tunn vit bomull är det som är som bäst.

Så därför är det trevligt att hitta nedanstående bild på den polska big-boobs modellen Aneta Buena, och se att hon fattat vad som får mig att gå igång. En mullig tjej, stora bröst, vita åtsmitande kläder och gott om exponerad hud.

Mums!

Aneta Buena

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Sexiga kläder på mulliga tjejer

 1. Eva

  Jag gillar när bäraren känner sig bekväm och sexig i sina kläder eller icke kläder. För om inte bäraren känner sig snygg och sexig kan allt se bedrövligt ut.
  En man i röd skjorta tilltalar mig dock extra mycket….

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Absolut, trivs någon i sina kläder gör det dem attraktiva. Men just ovan nämnda kläder får det nästan automatiskt att pirra hos mig.

  Svara

Skriv en kommentar!