Nymoralismens framsteg

Jag vill att så många som möjligt läser Calle Rehnbinders inlägg om nymoralismen som är på uppsving här i vårat avlånga land. Jag blir enormt orolig när människor tycker att det är okej att tala om för andra vad de ska tycka och tänka, och det gäller i dubbel bemärkelse när det kommer till moral.

Att jag är väldigt liberal i mitt tänkande när det kommer till kroppar, nakenhet och moral i största allmänhet är ingen överraskning. Jag gillar inte när kristna värderingar (som oftast hör hemma i medeltiden) stoppas ner i halsen på mig, och jag tror inte någon vettig människa gillar det.

Jag säger så här: om man inte gillar att jobba nånstans där det säljs porr – säg upp dig. Om alla människor ansåg att det var deras rättighet att ändra sitt arbete utefter vad de själva finner anstötande kommer vi att gå bakåt och inte framåt. Calle har en insiktsfull och välskriven artikel om det också.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Nymoralismens framsteg

  1. Calle Rehbinder

    Tack för din support. Det här är så viktiga frågor, att alla vi som är sexliberaler, och, tja, liberaler över huvud taget, måste stödja varandra i kampen mot nymoralismen och nyfascismen.

    Svara

Skriv en kommentar!