Kurvig tjej med stora bröst

Usch, vilken hemsk rubrik. Men det är precis vad det här inlägget kommer att handla om, och dessutom gillar sökmotorerna såna rubriker 😉

Jag hittade nämligen en trevlig liten video med en tjej som är härligt kurvig och har rejält fina tuttar. Jag tror det ska se lite mer porrigt ut än det egentligen är, jag satt och undrade varför hon kråmade sig så otroligt men gissningsvis ska det väl se ut som om hon rider kameramannen. Oavsett vilket tycker jag det är en mysig liten video. Speciellt gillade jag ögonblicket i början när hon tar av sig trosorna, jag gillar de ögonblicken.

Det enda som jag tyckte var lite trist var väl att hon ser ganska uttråkad ut. Men men.

Uppdatering: Tyvärr finns inte videoklippet längre. Bläh.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Kurvig tjej med stora bröst

  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

    Ja, halvdrogat less var en bra beskrivning. Jag tror hon försökte se kåt och sexig ut, men var för dålig skådis helt enkelt. Fin kropp dock.

    Svara

Skriv en kommentar!