Gianna Michaels

Jag har nämnt förut att inom ”riktig” porr tycker jag väldigt bra om Gianna Michaels. Jag hittade bilden längst ner och började fundera på varför jag gillar henne så bra, och finner henne så upphetsande.

Det första är ganska uppenbart. Hon har fina bröst, hon har en fin och kvinnlig kropp, och hon gillar uppenbarligen att knulla.

Men resten är lite mer subtil. Jag gillar henne för att hon inte verkar fejka nånting i filmer. När hon har sex på film så blir det sådär ryckigt intensivt som riktigt sex är. Det ser inte mekaniskt ut, hon fejkstönar inte, hon spritter och vrider sig och verkar rent allmänt ha det väldigt skönt.

Sen så svettas hon när hon knullar. Sånt är viktigt för mig, på nåt lite underligt vänster. I de flesta porrfilmer känner jag att det är dockor som knullar. De verkar inte ha några kroppsfunktioner alls, utan deras kroppar är släta och fina och välsminkade. Fittor blir aldrig blöta och kukar blir aldrig glansiga. Det är inte människor som knullar i de filmerna, det är två köttstycken som gnider sig mot varandra. Gianna å andra sidan dryper av svett, och det syns att hennes kön är dyngvått.

Sist men inte minst så ler hon jätteofta. Det gillar jag. Hon har faktiskt ett riktigt fint leende, och att se hennes breda leende medan hon blir ordentligt påsatt… tja, det gillar jag.

Just den här bilden är nog en av de sexigaste bilderna jag sett på henne. Gillar hur hon och killen står, hennes leende, hans kuk som pekar in på rätt ställe, och hennes fina bröst som bara hänger där och är inbjudande.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Gianna Michaels

 1. emmy

  nej, sex är inte kärlek och kärlek är inte sex! Sex utan kärlek går utmärkt, dock har jag svårt att tänka mig kärlek utan sex. 🙂

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Emmy: Jag vill förtydliga att det är en extrem förenkling av ett komplicerat koncept som jag har svårt att definiera även för mig själv. Jag ”vet” vad jag menar, men att förklara det logiskt? Inte lika lätt!

  Svara
 3. Towa

  Ja Cecilia skickade in bilden och godkände den, och visst är hon söt 🙂 Tur jag har som får träffa henne då och då 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!